Τέλος δεν είχαν τα κομπλιμέντα του Νεϊμάρ στο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός επανέλαβε ότι ο άσος της Μπαρτσελόνα είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, τον ευχαρίστησε ουκ ολίγες φορές για τα καλά λόγια που έχει πει και εκείνος για τον ίδιο και κατέληξε λέγοντας ότι θα ήταν όνειρο να παίξει μαζί του στην ίδια ομάδα.

Αρχικά, ο Νεϊμάρ απάντησε σε σχετική ερώτηση για την παρουσία του ονόματός του στη λίστα με τους υποψήφιους για τη «Χρυσή Μπάλα». «Ήταν μια μεγάλη χαρά. Δεν μπορώ να το περιγράψω το αίσθημα αυτό, όταν βλέπεις ότι για δεύτερη χρονιά είσαι ανάμεσα στους 23 ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Σκοπός μου ήταν να είμαι ο καλύτερος στον κόσμο και να παίζω στις καλύτερες διοργανώσεις», είπε ο βραζιλιάνος ο οποίος συνέχισε σχολιάζοντας τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι…

«Παραδέχομαι ότι θα είναι δύσκολο για να βρεθώ ανάμεσα στους τρεις ποδοσφαιριστές που θα διεκδικήσουν την διάκριση. Κατά την γνώμη μου ο Μέσι παραμείνει ο καλύτερος στον κόσμο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πολύ κοντά αλλά ο Μέσι είναι ο καλύτερος», ανέφερε.

Τέλος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν θα ήθελε κάποια στιγμή να έπαιζε με τον Μέσι στην ίδια ομάδα, και γιατί όχι στην Σάντος ο Νεϊμάρ χαμογέλασε και είπε: «Θα ήταν ένα όνειρο…».

Πηγή: sport-fm.gr