Την Πέμπτη είναι προγραμματισμένο να μεταβεί στου Ρέντη ο κ. Μαρινάκης έτσι ώστε να θέσει τους παίκτες προ των ευθυνών τους καθώς έρχονται τα παιχνίδια με Ξάνθη στην Ελλάδα και με Μονπελιέ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ενώ θα έχει και συζητήσεις με τους Ζαρντίμ και Νικοπολίδη.

Στην ομιλία του ο κ. Μαρινάκης θα σταθεί σε τρεις άξονες. Αρχικά θα μιλήσει για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας κάνοντας ένα δικό του απολογισμό και ξεκαθαρίζοντας πως περιμένει από τους παίκτες του να μην επαναλάβουν εμφάνιση ανάλογη με εκείνη του Αστέρα Τρίπολης. Θα διευκρινίσει ότι περιμένει μόνο καλές εμφανίσεις από εδώ και πέρα.

Επίσης θα μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές πως θέλει να τιμούν την φανέλα της ομάδας στον καλύτερο δυνατό βαθμό αλλά και να ματώνουν στο γήπεδο.

Θα τους τονίσει πως ανεξαρτήτως της απόστασης που τους χωρίζει με τις άλλες ομάδες, είτε βαθμολογικά, είτε αγωνιστικά θέλει να παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις για την πιο καλή δυνατή παρουσία και τα αποτελέσματα που πρέπει.

Ένα πολύ σημαντικό σκέλος είναι πως θα τους καταστήσει σαφές ότι κανένα πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και κανένας τίτλος δεν έχει πάει από τώρα στο λιμάνι.

Το τρίτο σκέλος το οποίο είναι ζωτικής σημασίας έχει να κάνει με τον κόσμο. Ο κ. Μαρινάκης θα αξιώσει από τους παίκτες αλλά και το τεχνικό επιτελείο να δίνουν τα πάντα για τους φιλάθλους που πληρώνουν εισιτήριο και θέλουν να δουν καλό θέαμα αλλά και νίκες.

Ως προς το μεταγραφικό σκέλος στον Πειραιά υπάρχουν σκέψεις για δύο θέσεις για το Γενάρη: για το δεξιό μπακ και για έξω αριστερά ενώ στο παιχνίδι έχει μπει και εκείνη του αμυντικού χαφ ελέω Σάντσες και όχι μόνο.

Σχετικά με τον αριστερό χαφ στον Ολυμπιακό έχουν αρχίσει να στρέφουν ξανά το βλέμμα τους προς Αγγλία μεριά σύμφωνα με πληροφορίες από το νησί.

Από εκεί θα εξεταστούν διάφορες περιπτώσεις παικτών. Οι αγορές των Γαλλίας και Πορτογαλίας παραμένουν σε πρώτο πλάνο ενώ ονόματα όπως αυτά των Κουαρέσμα και Φορμίκα θα τεθούν εκ νέου επί τάπητος.

Νεότερα πάντως αναμένεται να υπάρξουν από από τις αρχές Νοεμβρίου και μετά με τα νέα ταξίδια των σκάουτερ της ομάδας.

Πηγή: gazzetta.gr