Την καλύτερη δυνατή λύση πρέπει να βρουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αργεντινού άσου, προκειμένου οι δύο πλευρές να μην οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Ο Βιθέντε Μόντες πάντως, μιλώντας στη «SportDay», εμφανίστηκε έτοιμος σε περίπτωση που δεν βρεθεί συμβιβαστική λύση και ακολουθήσουν τη δικαστική οδό. «Εμείς προτείναμε μία συμβιβαστική λύση στον Ολυμπιακό για τις οφειλές που έχει απέναντι στον Λουτσιάνο, αλλά δεν το δέχτηκε. Ο Ολυμπιακός έχει τη διάθεση να πληρώσει τον περασμένο χρόνο και ελάχιστο μέρος των υπόλοιπων χρωστούμενων. Δεν θέλω να εισέλθω σε οικονομικές λεπτομέρειες. Ο παίκτης είχε συμβόλαιο μέχρι το 2013 και αξιώνει μία αποζημίωση».

Στη συνέχεια ο δικηγόρος του Γκαλέτι πρόσθεσε: «Ο Γκαλέτι δεν θέλει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα δικαστήρια διότι αγαπάει την ομάδα και τον κόσμο, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε τα οικονομικά του συμφέροντα».

Τέλος ο Μόντες συμπλήρωσε: «Αλήθεια, πώς γίνεται να ισχυριστεί ο Ολυμπιακός ότι ο παίκτης έχει πρόβλημα υγείας με εξετάσεις προ έντεκα ετών, από τη στιγμή που σύσσωμο το ιατρικό επιτελείο εδώ και τρία χρόνια που είναι παίκτης της ελληνικής ομάδας δίνει το “Ο.Κ.”; Ως νομικός εκπρόσωπος του Γκαλέτι δηλώνω αισιόδοξος πως αν στην εσχάτη των περιπτώσεων οι δύο πλευρές οδηγηθούν στο δικαστήριο, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να δικαιωθούμε…».

Πηγή: gazzetta.gr