Τη στήριξή του στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εξέφρασε ο Μπόγιαν Κρκιτς, μιλώντας στο παρασκήνιο εκδήλωσης στο επίσημο κατάστημα της Μίλαν. Ο Ισπανός επιθετικός τόνισε πως ο προπονητής του αξίζει μεγαλύτερης εκτίμησης και σεβασμού, για όσα έχει καταφέρει με τους «ροσονέρι».

Η διακοπή του Καμπιονάτο δίνει την ευκαιρία στους παίκτες που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες να παραβρεθούν σε εκδηλώσεις των ομάδων τους και να συνομιλήσουν τόσο με τους θαυμαστές τους, όσο και με δημοσιογράφους. Σε μια τέτοια εκδήλωση στο κατάστημα της Μίλαν, ο Μπόγιαν Κρκιτς συναντήθηκε με εκπροσώπους του Τύπου και απάντησε στις ερωτήσεις τους.

«Για όσα έχει πετύχει ο Αλέγκρι με τη Μίλαν θα άξιζε μεγαλύτερης εκτίμησης και σεβασμού. Έχει δεχτεί πολύ σκληρή κριτική, αν και δεν είναι αυτός το πρόβλημα της ομάδας. Το πρόβλημα είναι η έλλειψη συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια των αγώνων, καθώς και τύχης, που μας έχει εγκαταλείψει», είπε ξεκινώντας τις δηλώσεις του ο Κρκιτς.

Αν αναλάβει ο Γκουαρντιόλα την τεχνική ηγεσία, ο Κρκιτς θα βρει έναν γνωστό του προπονητή. «Σεβόμενος τον Αλέγκρι, δεν θέλω να μιλήσω για άλλον προπονητή. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως με τον Πεπ κέρδισα πολλά παιχνίδια», απάντησε ο παίκτης.

Η θέση της ομάδας δεν είναι και πολύ καλή. Ποιο μπορεί να είναι το μέλλον της; «Η θέση της ομάδας δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική της αξία. Μέχρι το τέλος, όμως, έχουμε χρόνο στη διάθεσή μας για να ανεβούμε στη βαθμολογία. Πιστεύω πως μπορούμε να τερματίσουμε σε μια από τις τρεις πρώτες θέσεις», είπε ο αισιόδοξος Ισπανός.

Πηγή: sport-fm.gr