Η λύση της συνεργασίας με τον Αλέκο Βοσνιάδη και η έλευση στη θέση του προπονητή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου φαίνεται πως δεν θα είναι η μοναδική απόφαση που θα αφορά αλλαγή προσώπων στο επιτελείο του Ηρακλή. Σήμερα, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στη Μίκρα, τα… αίματα άναψαν και φέρεται στο τραπέζι να έπεσε η πρόθεση παραίτησης του Παύλου Μυροφορίδη.

Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη, στη σύσκεψη αυτήν συμμετείχαν επίσης -εκτός του τεχνικού διευθυντή του «γηραιού»- ο Φάνης Τουντζιάρης, ο Τάσος Κατσαμπής καθώς και ο νέος προπονητής της ομάδας.

Τον Μυροφορίδη φέρεται να οδήγησε στην παραίτηση η απόφαση της διοίκησης να λυθούν τα συμβόλαια δυο ποδοσφαιριστών, χωρίς όμως να το γνωρίζουν τόσο ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας όσο και ο προπονητής της. Όπως αναφέρεται, επικράτησε ένταση και η σύσκεψη… διαλύθηκε.

Πάντως, οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ήδη ο Μυροφορίδης είχε θέσει την παραίτησή του -και μάλιστα προ ημερών- στον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ, Τομ Παπαδόπουλο. Με τον ομογενή επιχειρηματία να του απαντά ότι είναι αρνητικός σε μια τέτοια προοπτική. Πάντως, τα πράγματα στον Ηρακλή δεν είναι καλά, καθώς τα αποτελέσματα στις πρώτες αγωνιστικές της Football League δεν ήταν τα αναμενόμενα.