Ξέσπασμα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι στο Sky Sport για το διάστημα που μένει εκτός προπονητικής, το γεγονός ότι τον αποκαλούν μεθύστακα αλλά και γενικότερα όλα όσα του έχουν προσάψει!

Ο Μαλεζάνι – που έχει περάσει μεταξύ άλλων από τον πάγκο του Παναθηναϊκού – είπε στο Sky Sport για:

Το τι εικόνα έχει στον κόσμο: Η εικόνα μου χειροτέρεψε. Φτιάχνω κρασί και όλοι με αποκαλούν μεθύστακα. Επίσης μπορεί να το λένε επειδή είπα δύο-τρεις αθυρόστομες κουβέντες με αυθεντικό τρόπο, επειδή έτσι είμαι εγώ. Είναι ψέματα όλα αυτά, μάλιστα έχουν περάσει πολλοί μήνες που δεν έχω πιει ούτε ένα ποτήρι. Τα social media είναι χρήσιμα αλλά θα πρέπει να τα προσέχεις. Αρκετό καιρό πριν είχε κυκλοφορήσει μία φωτογραφία μου με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι όπου φαινόμουν ως μεθύστακας, όμως η αλήθεια είναι πως τότε ήμουν πολύ άσχημα. Είχα πάρει πάρα πολλά κιλά λόγω ενός προβλήματος με το θηρεοειδή που με ανάγκαζε να καταναλώνω κορτιζόνη κάθε ημέρα. Από εκείνα τα παιδιά είχα ζητήσει να μην βγει εκείνη η φωτογραφία, όμως δεν με άκουσαν και τη δημοσίευσαν. Έπειτα είχαν δημιουργήσει πάρα πολλά ψεύτικα προφίλ με το όνομά μου, όμως εγώ δεν είχα κανέναν λογαριασμό. Φανταστείτε πως δεν έχω ούτε WhatsApp.

Την προπονητική: Εάν έχω σταματήσει αν προπονώ; Δεν έχω σταματήσει ποτέ να κάνω τον προπονητή. Μετά από 23 χρόνια σε πάγκους συλλόγων θα μου άρεσε να δουλέψω με μία εθνική ομάδα. Είχα μιλήσει πριν δύο χρόνια με την ελληνική ομοσπονδία για παράδειγμα, αλλά έπειτα δεν έγινε κάτι. Είναι κρίμα που τελείωσε άσχημα η περιπέτειά μου στην Σασουόλο (σ.σ. η τελευταία ομάδα στην οποία δούλεψε, το 2014), μετά από μόλις τέσσερις εβδομάδες δουλειάς. Φαίνεται πως έπρεπε να ήταν εκείνο το τέρμα μου. Στην καριέρα μου όμως, μεταξύ τροπαίων και ατομικών διακρίσεων, έχω πάρει και εγώ την ικανοποίησή μου.

Πηγή: gazzetta.gr