Με σχόλια που μόνο κολακευτικά δεν μπορούν να θεωρηθούν, αναφέρθηκε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στον Πολ Λάμπερτ. Οι δύο προπονητές είχαν φραστικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Άστον Βίλα, ενώ φάνηκε ενοχλημένος και από τη στάση που τηρούν γενικά οι συνάδελφοί του στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η αψιμαχία ξεκίνησε όταν ο προπονητής των «πολιτών» παραπονέθηκε στον τέταρτο διαιτητή για μία κίτρινη κάρτα που δεν δόθηκε σε μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Γκάρεθ Μπάρι.

«Έχω κουραστεί με αυτούς τους προπονητές. Εγώ δεν του είπα τίποτα, ρώτησα απλά τον τέταρτο αν θα έπρεπε ο αντίπαλος να παρατηρηθεί και εκείνος ήρθε προς το μέρος μου. Ορισμένοι προπονητές πρέπει απλά να σκάνε!».

Ο Μαντσίνι δεν άφησε την ευκαιρία να αναφερθεί με καυστικό τρόπο και σε άλλους προπονητές της Πρέμιερ Λιγκ οι οποίοι, όπως πιστεύει, δεν φέρονται σε όλες τις έδρες με τον ίδιο τρόπο:

«Ορισμένοι από αυτούς πάνε σε κάποια γήπεδα και ενώ ο αντίπαλος λέει τα πάντα αυτοί σιωπούν. Όταν βρίσκονται στο “Ολντ Τράφορντ” δεν μιλάνε. Ο αντίπαλος προπονητής μπορεί να διαμαρτύρεται στον διαιτητή αλλά αυτοί κάθονται στον πάγκο τους. Δε μου αρέσει αυτή η συμπεριφορά».

Πηγή: sport-fm.gr