Πρόβλημα κατά τη διάρκεια της πτήσης της από το Τορίνο στη Φλωρεντία, αντιμετώπισε η αποστολή της Γιουβέντους. Το αεροπλάνο που μετέφερε τους «μπιανκονέρι» δεν κατάφερε να προσεγγίσει το αεροδρόμιο της Φλωρεντίας λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή και αναγκάστηκε να προσγειωθεί στην Πίζα.

Το ματς που ανοίγει την αυλαία της εμβόλιμης πέμπτης αγωνιστικής του Καμπιονάτο είναι ίσως αυτό που οι φίλαθλοι περιμένουν με μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Είναι το παιχνίδι ανάμεσα στη Φιορεντίνα και τη Γιουβέντους, δύο ομάδες που παραδοσιακά βρίσκονται σε κόντρα και θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης.

Για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η Γιουβέντους είναι ήδη έτοιμοι οι παίκτες της. Για το κουραστικό ταξίδι που υποχρεώθηκαν να κάνουν, όμως, μάλλον δεν τους είχε προειδοποιήσει κανείς.

Το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της «Μεγάλης Κυρίας» δεν μπόρεσε να προσεγγίσει τη Φλωρεντία λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή. Μετά από διαβουλεύσεις του πληρώματος με τον πύργο ελέγχου, ο πιλότος επέλεξε να προσγειώσει το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Πίζας. Από εκεί οι «μπιανκονέρι» επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο και αφίχθησαν στη Φλωρεντία οδικώς.

Ο Μίρκο Βούτσινιτς, μάλιστα, μόλις έφτασε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η Γιουβέντους, ανήρτησε μήνυμα στο Twitter, θέλοντας να καθησυχάσει τους δικούς του. «Είμαστε ήδη στη Φλωρεντία. Καλό βράδυ», έγραψε ο επιθετικός της Γιουβέντους.

Πηγή: sport-fm.gr