Τo Lipton Ice Tea, για 6η συνεχή χρονιά βρέθηκε στο πλευρό των αθλητών του ΕΟΠΕ ως Μέγας Χορηγός του Πανελλήνιου Circuit Beach Volley – Masters 2012 και γύρισε όλη την Ελλάδα παρέα με τις ομάδες δροσίζοντας αθλητές και κοινό με τις νέες γεύσεις, LIT Green Tea No Sugar και LIT Green Tea Stevia.

Στηρίζοντας τον αθλητισμό και προάγοντας έναν φυσικό, υγιεινό τρόπο ζωής τo Lipton Ice Tea ακολούθησε αθλητές και θαυμαστές σε πέντε διαφορετικούς προορισμούς στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας το πρώτο σερβίς στην Αίγινα και ρίχνοντας την αυλαία της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην Κεραμωτή Καβάλας. Ενδιάμεσοι σταθμοί υπήρξαν η Θεσσαλονίκη, η Τήνος και ο Σχινιάς.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε αγώνες με ιδιαίτερη ένταση και εκπληκτικό θέαμα, με την ομάδα των Α. Δηλαβέρη / Κ. Νικολαϊδου από τις γυναίκες και Φ. Μπιλλήρη / Εμ. Ξενάκη από τους άνδρες να κερδίζουν τόσο τις εντυπώσεις όσο και την πρώτη θέση στον πίνακα βαθμολογίας.

Οι νέες γεύσεις του Lipton Ice Tea ανέλαβαν να ξεδιψάσουν αθλητές, κοινό και λάτρεις του αθλήματος στις παραλίες στις οποίες φιλοξενήθηκαν τα πρωταθλήματα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε για άλλη μία φορά στον ψυχαγωγικό τομέα με happenings, δώρα και την παρουσία Lipton Ice Tea cheerleaders να ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη.