Επιστροφή στις νίκες για την Μπαρτσελόνα, που πέρασε αλώβητη από την έδρα της Τότεναμ με 4-2, στο σημαντικότερο ματς της ημέρας για το Champions League.

Στο ματς του 2ου ομίλου, η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο 2ο μόλις λεπτό με τον Κουτίνιο, ενώ στο 28’ ο Ράκιτιτς διπλασίασε τα τέματα των Καταλανών. Η Τότεναμ μείωσε σε 1-2 με τον Κέιν στο 52’, όμως ο Μέσι στο 56’ έδωσε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στην Μπαρτσελόνα. Ο Λαμέλα στο 66’ μείωσε και πάλι για την Τότεναμ, όμως ο Μέσι δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με ένα ακόμα γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Για τον ίδιο όμιλο, στην Ολλανδία η Αϊντχόφεν προηγήθηκε της Ίντερ στο 27’ με τον Ροζάριο, όμως οι «νερατζούρι» έκαναν την ανατροπή με τον Ναϊνγκολάν στο 44’ και τον Ικάρντι στο 60’ και πήραν σημαντικό διπλό με σκορ 1-2.

Στον 3ο όμιλο, η Νάπολι νίκησε στο φινάλε τη Λίβερπουλ με 1-0, με τον Ινσίνιε να σκοράρει στις καθυστερήσεις, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε με 6-1 τον Ερυθρό Αστέρα, με πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ που σημείωσε χατ τρικ.

Στον 4ο όμιλο, ένα γκολ του Αμερικανού Μακένι στο 88’ χάρισε τη νίκη στη Σάλκε με 1-0 μέσα στην έδρα της Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ η Πόρτο νίκησε δύσκολα τη Γαλατασαράι με το ίδιο σκορ, χάρη σε γκολ του Μαρέγκα στο 49’.

Τέλος, στον 1ο όμιλο η Ντόρτμουντ ανάγκασε τη Μονακό σε μία ακόμα ήττα (3-0), με σκόρερ τους Λάρσεν, Πάκο και Ρόις, ενώ η Ατλέτικο τα βρήκε… σκούρα κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, αλλά τελικά επικράτησε με 3-1, με τον Γκριεζμάν να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Κόκε το τρίτο.

Τα αποτελέσματα της ημέρας:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Ντόρτμουντ – Μονακό 3-0

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπριζ 3-1

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Αϊντχόφεν – Ιντερ 1-2

Τότεναμ – Μπαρτσελόνα 2-4

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Παρί Σεν Ζερμέν – Ερυθρός Αστ. 6-1

Νάπολι – Λίβερπουλ 1-0

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Λοκομοτίβ Μόσχας – Σάλκε 0-1

Πόρτο – Γαλατασαράι 1-0