Την πίστη ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα καταφέρει να βρει μία λύση για την κάλυψη του κενού που άφησε η λήξη του δανεισμού του Πάμπλο Ορμπάιθ εξέφρασε ο Σάββας Θεοδωρίδης. «Είμαι βέβαιος ότι ο προπονητής θα βρει την λύση, ακόμα και μέσα από το υπάρχον ρόστερ», τόνισε ο Β’ αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης στην εφημερίδα «Φως»

Για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα στην έδρα της Βέροιας

«Ο Ολυμπιακός δίνει πάντα στο πρωτάθλημα τριάντα ντέρμπι. Για ειδικούς λόγους, θεωρώ το ματς στη Βέροια το πιο δύσκολο ματς του πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό! Και πρέπει να το καταλάβουν πολύ καλά αυτό οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία. Η Βέροια είναι μια σκληρή ομάδα, είναι σε φόρμα όπως έδειξε στα φιλικά και παίζει στην έδρα της. Έχει και άσχημο αγωνιστικό χώρο εκεί το γήπεδο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου.

Επίσης, εμείς, για να λέμε την αλήθεια δεν δείχνουμε τελείως έτοιμοι. Το θεωρώ κομβικό παιχνίδι. Το πρώτο που ενδιαφέρει τον πρόεδρο, εμένα, και γενικώς τον Ολυμπιακό είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Και όσο καλύτερη διάκριση στην Ευρώπη. Αν δεν μπουν στην Βέροια για πόλεμο δεν θα κερδίσουν».

Για τον ποδοσφαιριστή που χρειάζονται ενίσχυση οι Πειραιώτες

«Εγώ δεν θέλω να κάνω τον προπονητή. Όμως για μένα ο πιο πολύτιμος παίκτης του Ολυμπιακού πέρσι σε σχέση με φέτος ήταν ο Ορμπάιθ. Είμαι βέβαιος ότι ο προπονητής θα βρει την λύση, ακόμα και μέσα από το υπάρχον ρόστερ που έχουμε, το οποίο είναι πλούσιο ρόστερ».

Πηγή: sport-fm.gr