Όταν ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, ελάχιστοι ικανοποιήθηκαν με την έλευσή του. ωστόσο, ο Τζαμέλ Αμπντούν δούλεψε και με την απόδοσή του κέρδισε τους φιλάθλους των «ερυθρολεύκων».

Φέτος ξεκινάει μία νέα σεζόν και ο Αλγερινός μέσος, μιλώντας σε γαλλική ιστοσελίδα, δήλωσε ότι θέλει αυτή να είναι χρονιά του.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, στους ποδοσφαιριστές που ήρθαν και σε αυτούς που έφυγαν, αλλά και στον νέο του προπονητή, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αμπντούν:

Για την πορεία της ομάδας τη νέας σεζόν, είπε:

«Έχουμε νέο προπονητή και πολλούς νέους παίκτες, οπότε θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής. Ήρθαν στην ομάδα γνωστοί ποδοσφαιριστές όπως ο Μασάδο και ο Γκρέκο, ενώ αποκτήθηκαν Έλληνες παίκτες και προωθήθηκαν νέα παιδιά. Έφυγε ο Μιραλάς που είναι ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να πάρουμε τίτλους, όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια.»

Αναφορικά με τους στόχους του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική περίοδο, σχολίασε:

«Θέλουμε να πάρουμε πάλι το νταμπλ και να παίξουμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως κάναμε και πέρσι ικανοποιώντας τον κόσμο. Παίξαμε πολύ σπουδαία παιχνίδια αλλά δεν καταφέραμε να προκριθούμε, κάτι που θέλουμε να πετύχουμε στη φετινή περίοδο».

Όσον αφορά στον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας ενόψει της πρεμιέρας της με τη Βέροια, είπε:

«Δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι. Στο τελευταίο φιλικό χάσαμε 3-0 από τη Νάπολι, αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι εξαιρετική ομάδα με φανταστικούς παίκτες και παίξαμε στην έδρα της.»

Για τους προσωπικούς του στόχους, ο Αμπντούν είπε:

«Σε αντίθεση με το περασμένο καλοκαίρι, φέτος έκανα όλη την προετοιμασία και περιμένω μια σπουδαία χρονιά. Ο πρόεδρος, ο προπονητής και όλοι στην ομάδα με εμπιστεύονται και γνωρίζω τις ευθύνες μου. Ελπίζω ότι φέτος θα είναι η χρονιά μου, άλλωστε από πέρσι μετά από ένα κακό ξεκίνημα συνεχώς βελτιώνομαι. Θέλω και θα προσπαθήσω να βάλω περισσότερα γκολ φέτος, παρότι μου αρέσει πολύ να δημιουργώ ευκαιρίες για τους συμπαίκτες μου. Δουλεύω πολύ στις προπονήσεις για να γίνω καλύτερος στα τελειώματα των φάσεων και να μπορέσω να σκοράρω περισσότερο.»

Όσον αφορά τον νέο του προπονητή, Λεονάρντο Ζαρντίμ, σχολίασε:

«Είναι προπονητής που μοιάζει πολύ με τον προηγούμενο κόουτς μας, τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Έχουν σχεδόν την ίδια φιλοσοφία και προσπαθούμε να υλοποιήσουμε όσα μας ζητάει. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, παίζει για τις νίκες και πρέπει να δουλεύουμε για να κερδίζουμε τα ματς και το πρωτάθλημα».

Πηγή: sport-fm.gr