Τον δρόμο που έχουν επιλέξει αρκετοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μέχρι σήμερα είναι αρκετά πιθανό να ακολουθήσει ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης.

Ο 19χρονος στόπερ της ΑΕΚ ήταν ένας από τους νεαρούς διεθνείς της Εθνικής Νέων που ξεχώρισαν στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Εσθονίας, όπου βρέθηκαν αρκετοί σκάουτερ συλλόγων του εξωτερικού.

Μία από αυτές φέρεται να παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του και, όπως γράφει η SportDay, δεν πρόκειται για την Έβερτον.

Η ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Μπουγαΐδη δεν κάνει ακόμα κάποια επίσημη κίνηση και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει το «χτύπημά» της.

Από την πλευρά της, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ κοστολογεί στο 1 εκατ. ευρώ τον νεαρό αμυντικό και αν δεχθεί τέτοια προσφορά δύσκολα θα πει «όχι», παρότι θα υπάρξουν και άλλα προβλήματα στην άμυνα της ομάδας.

Ούτε τον έναν, ούτε τον άλλο

Αρνητικές αναμένεται να είναι οι απαντήσεις που περιμένουν στην ΑΕΚ από τον Βαγγέλη Μόρα και τον Βαγγέλη Μάντζιο. Η

«Ένωση» έχει καταθέσεις τις προτάσεις της στους δύο ποδοσφαιριστές, όμως εκείνοι δεν δείχνουν ικανοποιημένοι με τα χρήματα που προσφέρονται και από την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις τάξεις της ομάδας.

Μία κατάσταση όπου όλοι οι παίκτες ψάχνουν την πόρτα της εξόδου και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δείχνει να διαλύεται.

Εντονες πιέσεις για το 44

Στην ΑΕΚ περιμένουν στις αρχές της εβδομάδας να περάσει από το Υπουργείο Οικονομικών η διάταξη για την έκδοση προσωρινών φορολογικών ενημεροτήτων. Τα πράγματα, όμως, περιπλέκονται λόγω αυτής της άτυπης κόντρας που παρατηρείται με τη ΦΑΕ Αθηνών.

Πηγή: sport-fm.gr