Στον Παναθηναϊκό μοιάζει υπερ-αναγκαία η ενίσχυση στην επιθετική γραμμή, καθώς δεν υπάρχει στο ρόστερ ο άνθρωπος που θα σηκώσει το κύριος βάρος στο σκοράρισμα. Άλλωστε, ούτε στο χθεσινό φιλικό στο Λάρισα η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Σύμφωνα με το «Εθνοσπόρ», στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα βρίσκεται ο Ανταλμπέρτο Πενιαράντα, με τους «πράσινους» να προσπαθούν να βρουν φόρμουλα δανεισμού του 21χρονου φορ από τη Βενεζουέλα, που ανήκει στη Γουότφορντ.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής είναι 11 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και αποκτήθηκε το 2015 από την Ουντινέζε έναντι 770.000 ευρώ. Έκτοτε πέρασε από όλες τις ομάδες που ανήκουν στην οικογένεια Πότσο, Γρανάδα και Γουότφορντ, ενώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έπαιξε δανεικός στη Μάλαγα. Εκεί είχε 13 συμμετοχές, τις 11 ως βασικός, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει δίχτυα.

Το βασικό πρόβλημα με τον Πενιαράντα και τις «σφήκες» είναι ότι ο παίκτης δεν έχει εξασφαλίσει άδεια εργασίας στην Αγγλία και εξετάζεται το ενδεχόμενο να δοθεί ξανά δανεικός.