Τη μία συνάντηση μετά την άλλη θα έχει σήμερα ο Θωμάς Μαύρος στην προσπάθεια που κάνει να «σώσει» την ΑΕΚ από την καταστροφή. Ο παλαίμαχος άσος και επικεφαλής της προσπάθειας που γίνεται να μείνει στη ζωή η Ένωση θα τα πει με τον Βαγγέλη Μόρα για το θέμα της μεταγραφής του, με τον Γιάννη Βούρο για τους φερόμενους επενδυτές από την Κίνα αλλά και με αντιπροσωπεία τον οργανωμένων οπαδών με στόχο την μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση των οπαδών της ομάδας.

Ο Θωμάς Μαύρος –αρχικά- θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών. Από αυτή θα απουσιάζουν τα στελέχη της Original, με τα οποία όμως ο παλαίμαχος άσος θα έχει την ευκαιρία να τα πει την ερχόμενη εβδομάδα στο «δωματιάκι».

Στόχος των επαφών που θα έχει ο Μαύρος με τους οργανωμένους είναι η μικρή κινητοποίηση που υπάρχει από τους οπαδούς στην προσπάθεια που γίνεται και η οποία αποδεικνύεται από τα εισιτήρια διαρκείας και τη μικρή ζήτηση που έχουν. Ο Μαύρος θέλει την βοήθεια των οργανωμένων οπαδών για να αλλάξει το κλίμα προς το καλύτερο και να έρθουν περισσότερα έσοδα στην ομάδα από μια ενδεχόμενη αύξησή τους.

Μετά από τη χθεσινή συνάντηση του με τον Βαγγέλι Μάντζιο ο Θωμάς Μαύρος, σήμερα, αναμένεται να συνεχίσει τις συναντήσεις, με το έτερο μεγάλο μεταγραφικό «θέλω» για την ΑΕΚ της νέας αγωνιστικής σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής της προσπάθειας για την διάσωση της Ένωσης θα τα πει με τον Έλληνα αμυντικό με στόχο να κάμψει τις αναστολές που έχει και πηγάζουν από την κατάσταση της ομάδας, τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά.

Ο Βαγγέλης Μόρας αναμένεται στην Αθήνα το μεσημέρι, όταν και ο Θωμάς Μαύρος θα προσπαθήσει να συναντηθεί μαζί του για να προχωρήσει την περίπτωσή του. Ο Μόρας φέρεται να θέλει να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ αλλά ο προβληματισμός του είναι αρκετά μεγάλος, μεγαλύτερος από του Μάντζιου, για να πει το «ναι» και να δεσμευτεί με την Ένωση.

Τέλος ο Θωμάς Μαύρος θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με έναν άλλον άνθρωπο που προσπαθεί υπέρ της ΑΕΚ. Στη συνάντηση που θα έχει με τον Γιώργο Βούρο θα τεθεί επί τάπητος το ζήτημα των υποψήφιων επενδυτών από την Κίνα για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας. Ο Μαύρος θα πάρει μια πρώτη «γεύση» από το «πώς» έχει η κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κινέζοι αναμένονται και πάλι στη χώρα και θέληση των δύο ανδρών είναι όταν αυτό γίνει να υπάρχει ένα κοινό μέτωπο υπέρ της Ένωσης.

Πηγή: sport-fm