Το κρίσιμο ραντεβού του Κώστα Ελευθεράκη και του Γιώργου Καραγκούνη ολοκληρώθηκε με το κλίμα στο τέλος της συνάντησης να είναι απόλυτα θετικό.

Έτσι, όλα δείχνουν πως ο Γιώργος Καραγκούνης θα μείνει στον Παναθηναϊκό για να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του.

Απομένει το τελικό ραντεβού την Δευτέρα με τον Δημήτρη Γόντικα για το οικονομικό κομμάτι, ούτως ώστε να σφραγιστεί η παραμονή του «τυπάρα» στο «τριφύλλι».

Εξάλλου, ο διεθνής μέσος δεν είχε κανέναν προβληματισμό με τις κατά πολύ μειωμένες αποδοχές που ακούγεται ότι θα του προταθούν, μια και η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό είναι αδιαμφισβήτητη. Και σε αυτή την κρίσιμη καμπή της ιστορίας του συλλόγου, καταλαβαίνει πολλά και το έχει αποδείξει αυτό και στο πρόσφατο παρελθόν. Το «θέμα» του Καραγκούνη έχει να κάνει με τον χρόνο συμμετοχής του. Κι όπως καταλαβαίνει αυτός τα οικονομικά της ομάδας, θέλει να τον καταλάβουν κι αυτόν οι ιθύνοντες της ομάδας…

Αφού πέρυσι, ο «τυπάρας» δεν υπολογίζονταν σχεδόν καθόλου από τον Φερέιρα και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Θεωρεί, δε, όπως απέδειξε και στο EURO, πως μπορεί να προσφέρει αρκετά. Και φυσικά, εννοείται ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στους «πράσινους», αλλά με τον τρόπο που ονειρεύεται και όχι στην… ναφθαλίνη. Ειδάλλως, όπως είπε στον Κώστα Ελευθεράκη, δεν υπάρχει λόγος να μένει στο «τριφύλλι».

Από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Ελευθεράκης πριν καν αρχίσει η σεζόν, δεν μπορούσε να του υποσχεθεί και πάρα πολλά, αφού κανείς δεν ξέρει πως θα κυλήσει η χρονιά, αλλά σίγουρα, εάν αποδείξει ο Καραγκούνης πως μπορεί να βοηθήσει όσο την Εθνική, θα είναι στα πλάνα του προπονητή του. Ο «τυπάρας» δέχτηκε όσα του είπε ο Ελευθεράκης, κι έτσι, το μόνο που απομένει είναι το τελικό ραντεβού της δευτέρας με τον Δημήτρη Γόντικα για τις ετήσιες απολαβές του. Και δύσκολα θα χαλάσει εκεί το deal…

Πηγή: sport-fm.gr