Την νέα Μίλαν καλείται να «χτίσει» ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Όπως δήλωσε ο προπονητής των «ροσονέρι» οι πολυάριθμες απώλειες, σε βασικούς και μη παίκτες των «ροσονέρι» καθιστά επιτακτική την ανάγκη ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού τους.

«Αυτό είναι το “έτος μηδέν” για την Μίλαν. Από την ομάδα έφυγαν 12 πρωταθλητές, είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω απόφασης του συλλόγου. Πρέπει να βάλουμε νέα θεμέλια για την επόμενη ομάδα, παρ’ όλο που έχουν μείνει αρκετοί παίκτες. Υπάρχει ένας μήνας ακόμα για μεταγραφές και την περασμένη σεζόν η ταυτότητα της ομάδας άλλαξε στο τέλος της συγκεκριμένης περιόδου», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Μίλαν.

Μετά τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών όπως οι Ιμπραΐμοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Ζέεντορφ, Ιντζάγκι, Γκατούζο, Νέστα και Φαν Μπόμελ ο Αλέγκρι έχει φτιάξει μία λίστα για την διαδοχή τους.

Τα ονόματα των Τζέκο, Τέβεζ, Φαν Πέρσι, Νταμιάο, Κακά, Κολάροφ και Αντριάνο Κορέιρα είναι στους υποψήφιους στόχους, με σαφή προσανατολισμό την ενίσχυση της «γραμμής κρούσης», εκεί όπου και χάθηκε το μεγαλύτερο «αστέρι» τους.

Πηγή: Sport-fm.gr