Σημαντική θεωρείται η σημερινή ημέρα για τον Παναθηναϊκό. Σελίδα γυρίζει το «τριφύλλι», αφού οι μετοχές της ΠΑΕ περνούν στα χέρια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Οι «πράσινοι» προσπαθούν να αγοράσουν τον Κουίνσι, ενώ το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπρούνο Φορναρόλι. Τελευταίο τεστ για την ομάδα του Φερέιρα, η ομάδα αντιμετωπίζει την Φορτούνα Ντίσελντορφ (18:00 , ΟΤΕ TV και sport-fm.gr).

Στα χέρια των οπαδών του…

Έπειτα από 33 χρόνια ο Παναθηναϊκός παύει να ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, η οποία σαν χθες είχε πάρει την ΠΑΕ στα χέρια της. Από σήμερα η ομάδα θα ανήκει στον κόσμο της, αφού σήμερα το μεσημέρι (στις 12:00) στα γραφεία του συλλόγου θα υπογραφεί με συμβολαιογραφική πράξη η παραχώρηση στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία 2012» του 54,7% των μετοχών της οικογένειας.

Αναλυτικά οι τίτλοι τα 33 χρόνια που η οικογένεια είχε την ιδιοκτησία: 8 πρωταθλήματα (’84, ’86, ’90, ’91, ’95, ’96, ’04, ’10), 11 Κύπελλα (’82, ’84, ’86, ’88, ’89, ’91, ’93, ’94, ’95, ’04, ’10). Εξι νταμπλ συνολικά και τρία Σούπερ Καπ (’88, ’93, ’94).

50-50 του Κουίνσι

Τα πράγματα τα δεν το ίδιο καλά για την περίπτωση του Κουίνσι Οβούσου. Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay. οι πιθανότητες να μείνει τελικά στον Παναθηναϊκό είναι μοιρασμένες. Οι «πράσινοι» είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον μάνατζέρ του, Λίαμ Κάλεντερ, και χθες πρόσφεραν στον παίκτη 600.000 ευρώ (όσα του προσφέρει η Φορτούνα).

Η πλευρά του Γκανέζου απάντησε θετικά και πλέον εκείνο που απομένει είναι να πράξει ανάλογα και η Αλ Σαντ, η οποία έχει δεχθεί ήδη πρόταση από τη Φορτούνα, αλλά δεν έχει μείνει ικανοποιημένη.

Ο Παναθηναϊκός παράλληλα δίνει χρήματα για να τον αγοράσει, αφού διέκρινε ότι δεν μπορεί να γίνει δανεισμός και που επίσης δεν είναι αρκετά για την ομάδα του Κατάρ. Ο παίκτης πιέζει, αλλά η Αλ Σαντ θέλει να αποκομίσει όσο μεγαλύτερο όφελος μπορεί.

Υπογράφει ο Φορναρόλι

Το αργότερο αύριο θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπρούνο Φορναρόλι στον Παναθηναϊκό. Ο Ουρουγουανός ξεκίνησε από την πατρίδα του και αναμένεται σήμερα μέχρι το βράδυ στην Αθήνα.

Την Πέμπτη θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, οπότε θα γίνει κι επίσημα η έκτη μεταγραφή του «τριφυλλιού».

Τελευταίο τεστ στην Αυστρία

Το τελευταίο και πιο δυνατό φιλικό του επί αυστριακού εδάφους δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, η οποία φέτος ανέβηκε στην Bundesliga (18:00 , ΟΤΕ TV και sport-fm.gr). Ο Φερέιρα δεν θα έχει ξανά τον Σο, ενώ ίσως προφυλάξει τους Σισοκό, Πίντο, οι οποίοι και χθες το απόγευμα έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Πηγή: sport-fm.gr