Το μέλλον του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ παραμένει αβέβαιο. Ο βούλγαρος επιθετικός παραμένει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά βρίσκεται σε αναμονή μιας πρότασης που θα τον ικανοποιεί. Μία τέτοια αναμένεται να φτάσει από τη Γουέστ Χαμ, που προσπαθεί να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της και να αντιμετωπίσει με επιτυχία την πρόκληση της επιστροφής της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τις προηγούμενες μέρες ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με ανακοίνωση που ανάρτησε στο Facebook έκανε γνωστές τις προθέσεις του σχετικά με την επόμενη χρονιά. Τόνισε πως αγαπά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά θέλει να φύγει για το καλό και της ομάδας και το δικό του. Από την πλευρά της η ομάδα κρατά στάση αναμονής, περιμένοντας μια ικανοποιητική πρόταση, έχοντας το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης του συμβολαίου του Μπερμπάτοφ.

Η πρόταση αυτή αναμένεται να φτάσει από τη Γουέστ Χαμ. Οι νεοφώτιστοι στην Πρέμιερ Λιγκ προσπαθούν να χτίσουν μια ομάδα ικανή να σταθεί με αξιώσεις στην κατηγορία και ο Μπερμπάτοφ φαντάζει ως η ιδανική λύση για την επιθετική γραμμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Αγγλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αξιώνει περίπου 6 εκατ. ευρώ, για να αφήσει τον Μπερμπάτοφ, ποσό που μπορεί να προσφέρει η Γουέστ Χαμ.

Πηγή: sport-fm.gr