Εντός της ημέρας αναμένεται να υπογραφεί η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του Ρότζερ Γκερέιρο με την ΑΕΚ.

Η προβληματική κατάσταση της Ένωσης έπεισε τον 30χρονο μεσοεπιθετικό να αλλάξει στάση και να αποχωρήσει από την ομάδα, αφού έχει διαπιστώσει ότι αν μείνει υπάρχει κίνδυνος να χάσει όλα τα χρήματά του.

Έτσι ο διεθνής Πολωνός αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του που έληγε σε έναν χρόνο και σήμερα θα πέσουν οι τίτλοι τέλους αυτής της προβληματικής… σχέσης.

Το τελευταίο διάστημα ο Γκερέιρο έδειχνε να έχει αντιληφθεί την κατάσταση που επικρατεί στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο και εκδήλωνε τάσεις συμβιβασμού, ώστε η ΠΑΕ να απαλλαγεί από ένα συμβόλαιο της τάξης των 590.000 ευρώ και εκείνος να εισπράξει σε δόσεις τα χρήματα που του οφείλονται.

Χθες μετά από επαφή που είχε με ανθρώπους της ΑΕΚ διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και σήμερα αναμένεται να κλείσει οριστικά το θέμα. Βάσει της συμφωνίας που υπάρχει, ο Γκερέιρο θα εισπράξει τα χρήματα που του οφείλονται, λαμβάνοντας 200.000 ευρώ προκαταβολή και τις υπόλοιπες 360.000 σε δόσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013.

Και τώρα περιμένει…

Επιστολές σε επιφανείς οικονομικά φίλους της ΑΕΚ έστειλε ο Θωμάς Μαύρος.

Ο παλαίμαχος επιθετικός δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά του και κάνει ό,τι μπορεί για να αποδώσει το πλάνο για τη σωτηρία της «Ένωσης». Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και κάποιοι θεωρούν πως είναι μη αναστρέψιμη.

Τα αποτελέσματα από τις πωλήσεις των διαρκείας και η ενίσχυση μέσω της δήλωσης συμμετοχής δεν είναι τα αναμενόμενα και ουσιαστικά σε μια απέλπιδα κίνηση ο Μαύρος απευθύνθηκε σε επιφανείς οικονομικά φίλους της ομάδας, ζητώντας τη βοήθειά τους.

Ο Μαύρος πήρε την πρωτοβουλία και χθες έστειλε 100 επιστολές σε ανθρώπους που στο πρόσφατο παρελθόν έχουν γίνει κάτοχοι ακριβών εισιτηρίων διαρκείας και οι σχετικοί φάκελοι βρίσκονται ήδη στους προορισμούς τους. Τώρα περιμένει την ανταπόκρισή τους…

Πηγή: sport-fm.gr