Το «πράσινο» φως από τον Παναθηναϊκό περιμένει ο Φορναρόλι για να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει. Οι πράσινοι έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη και με την ομάδα του…

Παρόλα αυτά όμως μέχρι και χθες το βράδυ δεν είχαν ενημερώσει τον παίκτη να έρθει στην Αθήνα.

Ο λόγος; Για να κλείσει υπόθεση πρέπει οι ΠΑΕ να δώσει άμεσα 200.000 ευρώ σαν προτακαταβολή. Οι υπεύθυνοι της ομάδας θεωρούν ότι έχει γίνει η υπέρβαση αλλά γίνονται προσπάθειες και εκτιμούν ότι θα βρεθεί λύση και θα υπάρξει θετική κατάληξη, ακόμη και μέσα στην ημέρα.

Άλλη μια εκκρεμότητα αναμένεται να τακτοποιηθεί σήμερα. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρχε από την πλευρά του ποδοσφαιριστή σήμερα θα γνωστοποιήσει την απόφαση του στο ενδεχόμενο παραμονής του στον Παναθηναϊκό.

Στην περίπτωση που δεχθεί την πρόταση που του έχουν κάνει από το τριφύλλι, τότε ο Κουίνσι δεν αποκλείεται να προλάβει και λίγες ημέρες προετοιμασίας στην Αυστρία.

Εάν απαντήσει αρνητικά; Τότε οι πράσινοι να κινήσουν τις εξελίξεις –άμεσα- για την απόκτηση του Φορναρόλι και θα προετοιμάσουν το έδαφος για την μεταγραφή ενός μέσου στο τέλος Αυγούστου.

Στόχος του Φερέιρα, στην περίπτωση που αρνηθεί ο Κουίνσι- είναι να αναζητήσει και να αποκτηθεί ένας μέσος με τα στοιχεία του Γκανέζου.

Πηγή: sport-fm.gr