«Τα δικαιοδοτικά όργανα πήραν σωστές αποφάσεις. Εάν πήραν εξοντωτικές ποινές για κάποιες ομάδες ήταν μια μεγάλη αδικία. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να αποκατασταθούν τέτοιες αδικίες», τόνισε ο Γιώργος Σαρρής στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 αναφερόμενος σε Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου και επεσήμανε τη σημασία ύπαρξης –πλέον- ποινών… ποδοσφαιρικών.

«Τα δικαιοδοτικά όργανα πήραν σωστές αποφάσεις και πρέπει να εφαρμοστούν. Εάν όμως τώρα έλαβαν εξοντωτικές ποινές για κάποιες ομάδες ήταν μια μεγάλη αδικία, και πιστεύω ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος να αποκατασταθούν οι αδικίες αυτές», τόνισε –αρχικά- ο πρόεδρος της ΚΕΔ και συνέχισε: «Η ΕΠΟ θα πάρει σωστή απόφαση. Θα πρέπει πλέον οι ποινές να είναι καθαρά ποδοσφαιρικές για τα σωματεία Εάν γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει και άμεσα… Μέσα στον μήνα», πρόσθεσε στεκούμενος στο γεγονός ότι αντίστοιχα θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις για την συγκρότηση των πρωταθλημάτων.

Για το επίπεδο της διαιτησίας ο Γιώργος Σαρρής σχολίασε: «Θα γίνει το καλύτερο. Στόχος της ΚΕΔ είναι οι διαιτησίες να γίνουν καλύτερες. Τα σεμινάρια αυτό τον σκοπό έχουν. Θεωρώ αδικία που ένας Έλληνας διαιτητής δεν βρίσκεται σε κάποια διεθνή διοργάνωση και θεωρώ βέβαιο ότι η καλή παρουσία θα συνεχιστεί», τόνισε.

Τέλος διευκρίνισε για την ΕΕΑ και τις άδειες πραγματοποίησης μεταγραφών στις ομάδες ότι τα γνήσια έγγραφα –που θα δίνουν δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών- θα πρέπει να προσκομίσει το γνήσιο μέσα σε τρεις ημέρες.

Πηγή: sport-fm.gr