Έντονο έχει γίνει το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Ματς Χούμελς. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Μπορούσια Ντόρτμουντ θεωρείται ιδανικός για την άμυνα της «Γιούβε» και οι Ιταλοί είναι διατεθειμένοι να μπουν σε διαπραγματεύσεις με τους Γερμανούς.

Ο Αντόνιο Κόντε παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πορεία του Ματς Χούμελς από την αρχή της χρονιάς και είχε μιλήσει με κολακευτικά λόγια για την αξία του 23χρονου παίκτη πολύ πριν την έναρξη του Euro. Οι εμφανίσεις του Χούμελς στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας δικαιώνουν τον προπονητή της Γιουβέντους, αφού ο νεαρός αμυντικός είναι από τους κορυφαίους της ομάδας του.

Σημερινό δημοσίευμα της «Tuttosport» κάνει λόγο για επικείμενη επαφή των δύο ομάδων, με μεγάλες πιθανότητες να φτάσουν σε συμφωνία. Η Γιουβέντους προτίθεται να συμπεριλάβει στα ανταλλάγματα τον Αλεσάντρο Μάτρι, θέλοντας να μειώσει το ποσό που θα απαιτήσει η Ντόρτμουντ. Από την πλευρά τους οι Γερμανοί ενδιαφέρονται για τον Ιταλό επιθετικό. Αν ο ίδιος ο Μάτρι δεν προβάλει αντιρρήσεις να μετακομίσει στη Γερμανία, οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να ευδοκιμήσουν.

Όπως και να έχει, πάντως, οι άνθρωποι της «Γιούβε» θα κληθούν να ξοδέψουν περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ, αφού τόσο κοστολογεί τον Χούμελς η Ντόρτμουντ.

Πηγή: sport-fm.gr