Το όνομα του Ροντρίγκο Μολέδο είναι αυτό που κυριαρχεί τις τελευταίες ώρες για την ΑΕΚ στη θέση του στόπερ, όπου πρέπει να γίνει κίνηση, μετά την πώληση του Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ. Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο Βραζιλιάνος που… δραπετεύει ως περίπτωση από τη μέχρι στιγμής καλά φυλαγμένη «κιτρινόμαυρη» λίστα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime» ο Μπιορν Πάουλσεν της Χάμαρμπι είναι μια περίπτωση που προτάθηκε και ενδιαφέρει τον «δικέφαλο». Πρόκειται για τον 26χρονο Δανό κεντρικό αμυντικό, με ύψος 1,90, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 με τον σύλλογο της Σουηδίας. Στα εντυπωσιακά του στοιχεία, είναι η ικανότητά του στο σκοράρισμα -από στημένες φάσεις- με ποσοστό περίπου 1/4. Συγκεκριμένα, από τότε που μετακόμισε από την Έσμπιεργκ, μετρά 9 γκολ σε 40 συμμετοχές με τους «πράσινους» της Στοκχόλμης.

Πάντως, ο Δανός δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, γιατί το στιλ του είναι πιο κοντά σε εκείνο του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Αντίθετα, πιο κοντά στα χαρακτηριστικά του στόπερ που ψάχνει η ΑΕΚ είναι ένας παλιός της γνώριμος, ο Χουάν Κάλα. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο 28χρονος Ισπανός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την κινεζική Χενάν Τζενιέ και είναι μέσα στους παίκτες που εξετάζεται για αντικαταστάτης του Βράνιες. Ωστόσο, και εδώ ο «δικέφαλος» δεν παίζει μόνος, καθώς για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της πατρίδας του, όπως η Βαγιαδολίδ, η Ουέσκα και η Λεβάντε.

ΧΟΥΑΝ ΚΑΛΑ ΑΕΚ