Τάδε έφη, Αντόνιο Κασάνο. Ο Ιταλός ήταν αποκαλυπτικός σχετικά με την εθνική ομάδα της χώρας του, τη Μίλαν αλλά και τις φήμες για ομοφυλόφιλους στα αποδυτήρια της «σκουάντρα ατζούρα».

«Πριν το ματς με την Ισπανία ήμουν ενθουσιασμένος. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα έπαιζα στο Euro, μετά απ’ ότι μου συνέβη φέτος. Όταν φθάνεις κοντά στον θάνατο όπως έκανα εγώ, τότε βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά. Ξέρω ότι ήμουν ευλογημένος παρ’ ότι δεν είμαι τόσο θρήσκος. Τώρα θέλω να είμαι από τους πρωταγωνιστές στο Euro», δήλωσε ο 29χρονος επιθετικός.

Για τον συμπαίκτη του στην Ιταλία, Μάριο Μπαλοτέλι και την επίμαχη φάση της.. αργοπορίας του με την Ισπανία είπε: «Περίμενα να μου δώσει την μπάλα. Κι εγώ θα προτιμούσα να δώσω πάσα από το να σκοράρω. Πάντως, όλες οι συζητήσεις αφορούν μόνο το πρόσωπό του και κανέναν άλλον. Μάλιστα μου είχαν πει να είμαι ο μέντοράς του! Εάν γινόταν αυτό θα ήμασταν σε πραγματικούς μπελάδες. Οι δυο μας έχουμε τη φήμη ότι είμαστε οξύθυμοι», τόνισε με μία… δόση αυτογνωσίας ο Κασσάνο ενώ για τον έτερο επιθετικό της «σκουάντρα ατζούρα» Ντι Νατάλε σχολίασε:

«Χρειάζεται μισή ευκαιρία για να σκοράρει. Είναι πραγματικός σκόρερ. Περνάμε πολύ χρόνο μαζί, αφού είναι στο διπλανό δωμάτιο στο ξενοδοχείο», τόνισε, ενώ στην ερώτηση ποιον προτιμάει απάντησε: «Πραγματικά, περιμένετε να σας απαντήσω ποιον προτιμώ; Το μόνο που με νοιάζει είναι να παίζω», δήλωσε.

Για το περιστατικό με την τρικλοποδιά στον Κασίγιας τόνισε: «Το έκανα για να περάσει ο χρόνος. Αλλά δεν σημαίνει τίποτα. Είμαστε πρώην συμπαίκτες», ενώ για το ευαίσθητο θέμα με την φήμη για ύπαρξη ομοφυλοφίλων στην εθνική είπε:
«Με ρωτάτε εάν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι στην ομάδα; Δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Ελπίζω πάντως να μην υπάρχουν», ήταν η απάντηση του άσου της Μίλαν.

Για τις πιθανότητες διάκρισης της Ιταλίας στο Euro φάνηκε αποφασισμένος: «Σε κάθε διοργάνωση, η Ιταλία πάει για να κερδίσει. Μετά το ματς όλοι μας έκριναν αρνητικά, αλλά εμείς πρέπει να πάμε με το δικό μας τρόπο. Έχουμε την δυνατότητα να φθάσουμε μακριά. Η δύναμή της Κροατίας και ο καλύτερος παίκτης της είναι ο Μόντριτς. Θέλουμε να κερδίσουμε για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση», είπε με σιγουριά.

Τέλος, στα εν οίκω των «ροσονέρι», αναφέρθηκε στην σχεδόν σίγουρη αποχώρηση του Τιάγκο Σίλβα: «Θα είναι έγκλημα να πουλήσουμε τον Τιάγκο Σίλβα. Είναι ο καλύτερος παίκτης στη θέση του. Εάν ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ανήσυχος με την ενδεχόμενη πώλησή του, τότε είμαι σύμφωνος. Είναι το 50% της Μίλαν και χωρίς αυτόν δεν θα μπορούμε να διεκδικήσουμε κάποιον μεγάλο τίτλο. Αλλά είναι εμφανές ότι ο σύλλογος θέλει να πάρει κάποια λεφτά από την πώλησή του».

Πηγή: sport-fm.gr