Οι καρδιές των οπαδών του Παναθηναϊκού μπορούν να επανέλθουν στις θέσεις τους! Το μυστήριο γύρω από τον παίκτη, ο οποίος πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ της ομάδας λύθηκε. Πρόκειται για τον Ματίας Μπίαρσμιρ για τον οποίο οι πράσινοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με ομάδα από το εξωτερικό.

Η αποχώρηση του Σουηδού αμυντικού από το υπάρχον ρόστερ του Παναθηναϊκού, μειώνει τις επιλογές που θα έχει ο Νίκος Νιόπλιας για το κέντρο της άμυνας της ομάδας.

Παρόλα αυτά, όμως, η αποχώρηση του Μπίαρσμιρ μπορεί να μην έχει και ως αποτέλεσμα την… άφιξη ενός κεντρικού αμυντικού στον Παναθηναϊκό, καθώς στο «τριφύλλι» υπολογίζουν πως στη θέση αυτή, μπορεί να βοηθήσει και ο Κώστας Κατσουράνης.

Στο Τύπο -πάντως- υπάρχουν δημοσιεύματα καθημερινά που φέρνουν το «τριφύλλι» να ενδιαφέρεται για παίκτες που αγωνίζονται στη θέση αυτή, άρα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τίποτα.

Μετά από την αποχώρηση του Μπίαρσμιρ, παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης ενός ακόμη παίκτη, αλλά από αυτούς που βρίσκονται στη λίστα προς παραχώρηση που έχει συγκροτήσει ο Νίκος Νιόπλιας. Εκεί που έχει πέσει το βάρος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και περισσότερο του Κάρλος Φρέιτας είναι η… απομάκρυνση του Βαγγέλη Μάντζιου.

Όλα όμως, πρόκειται να ξεκαθαρίσουν πολύ σύντομα καθώς αύριο Τρίτη λήγει η μεταγραφική περίοδος.

Πηγή: sport-fm