Το μέλλον του στον πάγκο της ΑΕΚ -αφού πρώτα έχει επιβεβαιωθεί το δύσκολο μέλλον της ομάδας λόγω της μη αδειοδότησης- θα συζητήσει την Πέμπτη με τον Ανδρέα Δημητρέλο ο Νίκος Κωστένογλου.

Πρόεδρος και προπονητής θα συναντηθούν στα Σπάτα και βάζοντας κάτω τα δύσκολα (όπως προμηνύονται) δεδομένα της νέας χρονιάς θα συζητήσουν για το αν και πώς θα συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Με τις διοικητικές παλινωδίες (λόγω Ξενιάδη και αδιαφορίας των μετόχων), τις απέλπιδες προσπάθειες για αδειοδότηση και γενικά την άγνοια για το αν θα επιβιώσει η ΠΑΕ, το αγωνιστικό μοιραία έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα στα Σπάτα.

Αφού επιβεβαιωθεί, όμως, το βράδυ της Τετάρτης (ή το αργότερο το πρωί της Πέμπτης) πως το… μοιραίο δεν αποφεύγεται και η ΑΕΚ δεν θα λάβει άδεια, Δημητρέλος και Κωστένογλου θα έχουν πλέον μια βάση συζήτησης.

Το γεγονός, ωστόσο, ότι η ΠΑΕ δεν θα έχει να προσφέρει και καμία απολύτως εγγύηση (ούτε καν ένα plan b) στον Έλληνα τεχνικό δυσκολεύει πολύ το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις από το ραντεβού τους. Όχι όμως και εκτιμήσεις για το πόσο πιθανό είναι να συνεχίσουν μαζί.

Πηγή: sport-fm.gr