Την επιθυμία του να μείνει για όσο περισσότερο μπορεί στη Μάντσεστερ Σίτι, εξέφρασε ο Σέρχιο Αγκουέρο, διαψεύδοντας τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 23χρονος επιθετικός τόνισε πως είναι ευτυχισμένος στους «πολίτες» και πως δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα για να συνεχίσει κάπου αλλού την καριέρα του.

«Το μέλλον μου είναι στην Μάντσεστερ Σίτι. Θέλω να μείνω, το συμβόλαιο μου λήγει σε τέσσερα χρόνια και “βλέπω” τον εαυτό μου εδώ, τουλάχιστον για αυτά τα χρόνια.

Πάντα υπάρχουν φήμες, αλλά δεν είναι αλήθεια αυτά που ακούγονται. Δεν σκέφτομαι να πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης ή κάπου αλλού», ήταν τα λόγια του Αργεντινο΄θυ επιθετικού για να συμπληρώσει στη συνέχεια ότι ανυπομονεί να κερδίσει και άλλους τίτλους με τους «πολίτες».

«Η Σίτι μου έχει συμπεριφερθεί πολύ σωστά από την πρώτη μέρα που ήρθα. Ακόμη και η οικογένεια μου είναι καλά εδώ και για αυτό θέλω να μείνω. Εδώ μπορώ να κερδίσω όλα όσα θέλω. Πανηγυρίσαμε έναν τίτλο και πρόκειται να κερδίσουμε πολλούς περισσότερους.

Όταν κερδίσεις τον πρώτο, ανυπομονείς για τον δεύτερο, τον τρίτο. Φέτος πήραμε το πρωτάθλημα και γιατί να μην πιστεύουμε ότι αυτό μπορούμε να το επαναλάβουμε και τα επόμενα χρόνια», πρόσθεσε ο Αγκουέρο.

Πηγή: sport-fm.gr