Σχέδιο για το ΟΑΚΑ δίχως ποδοσφαιρικό γήπεδο και με επίκεντρο το κλειστό του μπάσκετ φέρεται ότι θα προτείνει η ελληνική κυβέρνηση στην πλευρά του «Athens Alive».

Το consortium που «τρέχει» από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο συνεχίζει να ενδιαφέρεται για το πρότζεκτ, παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ δείχνει να βρίσκεται στο τελικό σκέλος της συμφωνίας με τον Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «LiveSport», η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται για μια νέα πρόταση στην πλευρά του fund.

Συγκεκριμένα, γράφεται ότι στελέχη της κυβέρνησης πρόκειται να συναντηθούν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να του προτείνουν ένα πλάνο χωρίς το γήπεδο του ποδοσφαίρου, το οποίο μπορεί να υλοποιηθεί συντομότερα. Αυτό θα έχει ως επίκεντρο το κλειστό του ΟΑΚΑ, το οποίο και προβλέπεται να ανακατασκευαστεί, ούτως ή άλλως.

Η πλευρά Γιαννακόπουλου έχει ζητήσει την παραχώρηση του «κλειστού» για τα επόμενα 99 χρόνια.

Επίσης, μένει να φανεί κατά πόσο η πρόταση της κυβέρνησης «τρακάρει» με τα σχέδια που έχει η ΚΑΕ ΑΕΚ για τη στέγαση του δικού της τμήματος στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις, είτε στο ποδηλατοδρόμιο, είτε στο γήπεδο τένις.