Με στόχο την επίτευξη ενός εκτός έδρας γκολ που θα απλουστεύσει ακόμη περισσότερο τα πράγματα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παρατάξει τους «κίτρινους» ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ο Αργεντινός τεχνικός κατά πάσα πιθανότητα θα καταρτίσει την 11άδα με τον εξής τρόπο: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο πολύ φορμαρισμένος Σηφάκης, αριστερό μπακ ο Μίσελ, δεξί ο Νέτο και κεντρικό αμυντικό δίδυμο Λαζαρίδης – Γκιάρο.

Στη μεσαία γραμμή, Ναφτί και Τόχα αναμένεται να βρεθούν στο κέντρο, με τον Κάλβο (που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού) αριστερό χαφ, και τον Χαβίτο δεξί. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κόκε μαζί με τον σκόρερ του γκολ στο «Βικελίδης» τον Κάρλος Ρουίζ. Για τον Άρη την αποστολή συμπληρώνουν οι: Βελλίδης, Χουάνμα, Οριόλ, Τσέζαρεκ, Καζναφέρης, Μενδρινός, Παπαζαχαρίας, Τσεσνάουσκις.

Ο Άρης ξεκίνησε την φετινή του ευρωπαϊκή πορεία κόντρα στη Γιαγκελονια την οποία και απέκλεισε σχετικά εύκολα, ενώ πλέον αγωνιζόμενος στα play-off είναι ένα βήμα από τους ομίλους. Σε περίπτωση πρόκρισης, για τον Άρη θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στους ομίλους του νεοσύστατου Europa League, ενώ σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης είχε συμμετάσχει ξανά το 2007 όταν επί Μπάγιεβιτς κατάφερε να προκριθεί σε αυτούς του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, αποκλείοντας της Σαραγόσα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σουηδός Ντάνιελ Στάλμαρ.