Ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί πλέον κατά του αλαζόνα μπαλαδόρου James Hurst που είπε στους αστυνομικούς «είμαι εκατομμυριούχος, ψάξτε με στο Google», καθώς δεν πήγε καν στο δικαστήριο της βόρειας Ουαλίας για την υπόθεσή του.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Sam Smith κατέθεσε στο δικαστήριο: «Μας είπε ‘‘είμαι εκατομμυριούχος, δώστε μου κλήση. Δεν μου καίγεται καρφί’’. Θα περιέγραφα τη στάση του ως αλαζονική. Δεν έδειξε καμία μεταμέλεια για τον λόγο που τον συλλάβαμε».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Metro», ο Hurst συνελήφθη όχι μόνο να οδηγεί μεθυσμένος το Ford Focus του, αλλά να είναι και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας σε δρόμο του ουαλικού Ρέξαμ στις 17 Δεκεμβρίου.

oeghorie1

Η αστυνομικός Anita Hickish δήλωσε στο δικαστήριο πως ο Hurst της είπε ακόμα: «είμαι σταρ. Ψάξε με στο Google». Και όταν εκείνη πήγε να του δώσει την κλήση, εκείνος έδειξε το όνομά του και της είπε απτόητος «μπορείς να το πουλήσεις αυτό»!

Ο Hurst, που έπαιξε ακόμα και στην Εθνική Αγγλίας Κ20, αρνήθηκε μάλιστα πως είχε πιει, καθώς είχε ματς λέει μπροστά του και δεν έβαζε γουλιά στο στόμα του. Μόνο που στο αλκοτέστ τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά, κάτι που από τα πολλά οδήγησε στη σύλληψή του.

Το δικαστήριο άκουσε για την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του και η πρόεδρος κατέληξε πως η υπόθεσή του έχει αποδειχθεί πέραν αμφιβολίας. Ο Hurst έχει παίξει μπάλα για τη Γουέστ Μπρομ, περνώντας από πολλές ακόμα ομάδες (Μπλάκπουλ, Μπέρμιγχαμ Σίτι κ.ά.). Μέχρι τον Μάρτιο έπαιζε αμυντικός στην τοπική ουαλική Ρέξαμ, όταν έληξε το συμβόλαιό του και δεν ανανεώθηκε. Αλλά ο τσαμπουκάς, τσαμπουκάς…