Κάθε άλλο παρά τρομαγμένος από την περιπέτεια που πέρασε την Τετάρτη με την υγεία του εμφανίστηκε ο Ταξιάρχης Φούντας.

Μετά το εξιτήριο από το «Ιπποκράτειο», ο νεαρός μέσος της ΑΕΚ επέστρεψε στην Αθήνα και κατευθυνόμενος αμέσως στα Σπάτα -όχι απλά δεν φάνηκε επηρεασμένος, αλλά ζήτησε να παίξει και στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό.

Η διάσειση που υπέστη ο Φούντας -και κυρίως η διπλή λιποθυμία του στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ- πήγε να δημιουργήσει πανικό στην αποστολή της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ευτυχώς, ωστόσο, οι εξετάσεις του στο «Ιπποκράτειο» δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό και ο 17χρονος -αφού πήρε εξιτήριο- επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα μαζί με τον γιατρό Στέλιο Τσιβγούλη.

Κατευθυνόμενοι, λοιπόν, στα Σπάτα -και μετά τη μίνι αποθέωση που γνώρισε από τους συμπαίκτες του- ο Φούντας συνομίλησε με τους Κωστένογλου και Αλεξόπουλο. Αφού τους ευχαρίστησε, λοιπόν, για τη συμπαράστασή τους (αμφότεροι έμειναν στο πλάι του και επέστρεψαν νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης), ζήτησε να συμπεριληφθεί στα πλάνα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ένα αίτημα ενδεικτικό του ζήλου του μικρού (ο οποίος εξάλλου είχε φανεί νωρίτερα και στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας) αλλά και το οποίο δύσκολα θα γίνει δεκτό από το ιατρικό επιτελείο, που θα του επιτρέψει να ξεκινήσει τρέξιμο από τη Δευτέρα και να προετοιμαστεί για το επόμενο ματς με τον Ατρόμητο.

Πηγή: sport-fm.gr