H hellas online, ως μια αμιγώς ελληνική εταιρία παροχής ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών, υποστηρίζει κάθε προσπάθεια διάκρισης της χώρας μας και στηρίζει τους Έλληνες αθλητές τζούντο, ως υπερήφανος χορηγός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.

Δεδομένου ότι βασικός στόχος του τζούντο είναι όχι μόνο η διάπλαση του σώματος αλλά και η διαμόρφωση του ανθρώπινου χαρακτήρα, μέσω της πνευματικής και ηθικής πειθαρχίας, το τζούντο αποτελεί όχι μόνο ένα ευγενές άθλημα αλλά και στάση ζωής. Σε αυτό το πλαίσιο, η hellas online υποστηρίζει αυτή τη φιλοσοφία και χορηγεί την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο.

Οι διεθνείς αγωνιστικές υποχρεώσεις των Ελλήνων τζουντόκα ξεκινούν με τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Ανδρών-Γυναικών στη Ρωσία στο τέλος του μήνα και κορυφώνονται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, με τη συμμετοχή του Ηλία Ηλιάδη (Xρυσός Ολυμπιονίκης το 2004) και της Ιουλιέτας Μπουκουβάλα.

Στηρίζουμε την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών μας και ευχόμαστε το ελληνικό τζούντο να συνεχίσει να διακρίνεται, κάνοντας όλους εμάς τους Έλληνες περήφανους.