Στη χθεσινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα Γενικής Συνέλευσης των μετόχων με την ελπίδα ότι θα έρθει η λύση τις επόμενες ημέρες από τον Ντέμη Νικολαϊδη.

Ωστόσο, εκτός από τις λύσεις που ενδεχομένως να βρεθούν τις επόμενες ημέρες συζητήθηκαν και τα προβλήματα που μπορούν να υπάρξουν από τη συμμετοχή της ομάδας στα πλέι-οφ. Αυτό που φαντάζει ως το μεγαλύτερο ζήτημα –αυτή την στιγμή- είναι να σφραγίσει η ΑΕΚ τα εισιτήρια για τα εντός έδρας παιχνίδια.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ομάδας τα χρήματα που θα απαιτηθούν από την εφορία για να σφραγιστούν τα εισιτήρια δεν ξεπερνούν τις 30.000 ευρώ. Ποσό το οποίο βρίσκεται στα ταμεία της ομάδας και μπορεί να διατεθεί για να σφραγισθούν τα εισιτήρια.

Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το ποσό αυτό να είναι μεγαλύτερο και να βρεθούν προ εκπλήξεως όταν θα γίνει η σχετική συνάντηση με την εφορία.

Μια από τις λύσεις που έπεσαν στο τραπέζι ήταν η έκδοση μίνι-εισιτηρίων διαρκείας για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στα πλέι-οφ με χαμηλό κόστος ανά αγώνα για να καλυφθεί η διαφορά, εάν αυτή υπάρξει ανάμεσα στο ποσό που έχει διαθέσιμο η ΠΑΕ και σε αυτό που μπορεί να απαιτηθεί από την εφορία για να… προχωρήσουν οι διαδικασίες για την έκδοση εισιτηρίων.

Πηγή: sport-fm.gr