Ικανοποιημένος από την ισοπαλία (0-0) μέσα στο Μπερναμπέου, δήλωσε ο Ουνάι Έμερι. Ο τεχνικός της Βαλένθια, τόνισε πως λίγες ομάδες, έχουν καταφέρει να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Ρεάλ, ενώ σχετικά με τις αποφάσεις του διαιτητή, ανέφερε πως αυτές δεν επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα.

«Το να παίζεις στο Μπερναμπέου είναι πάντα δύσκολο. Είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και είμαστε ικανοποιημένοι επειδή είχαμε την αίσθηση ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε κάποια πράγματα.

Φύγαμε με έναν βαθμό, κάτι για το οποίο είμαστε χαρούμενοι, δεδομένου ότι παίζαμε στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης. Θέλαμε τη νίκη, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία», ήταν τα λόγια του Έμερι, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε.

«Πήραμε ένα βαθμό, κάτι που λίγες ομάδες έχουν καταφέρει και αυτό βοηθά την ψυχολογίας μας. Σχετικά με τον διαιτητή, έπραξε καλώς, δεν νομίζω ότι επηρέασε το αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Με την ισοπαλία της Ρέαλ Μαδρίτης και τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Σαραγόσα (4-1) η μεταξύ τους διαφορά είναι τέσσερις βαθμοί.

Πηγή: sport-fm.gr