Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο Άρης, ύστερα από την κίνηση ενός οπαδού της ομάδας να πετάξει ένα αντικείμενο (πλαστικό μπουκάλι) στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε την Χρυσούλα Κουρομπύλια, δεύτερη βοηθό του Σταύρος Τριτσώνης στο χθεσινό παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Εφόσον το παιχνίδι διακόπηκε με υπαιτιότητα των «κίτρινων» αναμένεται να χάσουν το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στα χαρτιά και εφόσον θεωρηθεί ως μεμονωμένο περιστατικό, τότε θα τιμωρηθούν με αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και με βαρύ χρηματικό πρόστιμο που μπορεί να φτάσει και τις 200.000 ευρώ.

Επίσης, αν υπολογίσουμε και τη ρήτρα βίας του ΟΠΑΠ, τότε το συνολικό «πρόστιμο» μπορεί να φτάσει τις 400.000 ευρώ.

Αθανασιάδης: «Καταδικάζουμε το γεγονός»

Μεμονωμένο και καταδικαστέο περιστατικό ήταν, σύμφωνα με τον Θανάση Αθανασιάδη, ο λόγος που διεκόπη ο χθεσινός αγώνας του Άρη με την Κέρκυρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ωστόσο, ο πρόεδρος της «κίτρινης» ΠΑΕ τόνισε στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ πως το παιχνίδι μπορούσε να συνεχιστεί, διότι η κ. Κουρομπύλια ήταν καλά στην υγεία της.

«Ηταν ένα μεμονωμένο γεγονός, το οποίο καταδικάζουμε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Είναι όμως άλλο το αντικείμενο που έπεσε στην β’ βοηθό κι άλλο αν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα. Μας ζητήθηκε να εκκενώσουμε τη συγκεκριμένη θύρα του γηπέδου, που βρισκόταν μπροστά στον χώρο ευθύνης της βοηθού, και μόλις αυτό έγινε, άλλαξε άποψη και δήλωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει».

Πηγή: sport-fm.gr