Ο Ζήσης Βρύζας είχε εκδηλώσει τάσεις φυγής, όπως είπε ο Θοδωρής Ζαγοράκης στη συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Επίσης, ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ επέστησε την προσοχή των οπαδών στο εξωαγωνιστικό κομμάτι της αυριανής αναμέτρησης με τη Φενερμπαχτσέ (21:30, Novasports 1).

«Ήταν δική του η απόφαση να αποχωρήσει, εγώ τον ήθελα στην ομάδα και προσπάθησα να τον κρατήσω. Το τελευταίο διάστημα είχε εκδηλώσει τάσεις φυγής», είπε ο Ζαγοράκης για την αποχώρηση του Βρύζα.

Από ην πλευρά τους, οι οργανωμένοι απάντησαν: «Θα προχωρήσουμε μαζί ό,τι κι αν γίνει, γιατί ξέρουμε ότι εργάζεστε για τα συμφέροντα της ΠΑΕ».

Όσον αφορά το κρίσιμο ματς με την τουρκική ομάδα, ο πρόεδρος των Θεσσαλονικέων τόνισε: «Θα πρέπει να υπάρχει πολύ μεγάλη προσοχή. Εμείς από την πρώτη στιγμή ήμασταν υπέρ της μετακίνησης οπαδών γιατί θέλαμε ο κόσμος του ΠΑΟΚ να μπορέσει να πάει στην Κωνσταντινούπολη.

Αν δεν προσέξουμε στην Τούμπα, μπορεί να μη μας αφήσουν. Δεν πρέπει να υπάρξει απάντηση σε οποιαδήποτε πρόκληση, ενδεχομένως παρουσιαστεί. Ακόμη κι αν σηκώσουν κανένα πανό, που δεν γίνει αντιληπτό στην είσοδο, πρέπει να δείξουμε αυτοσυγκράτηση, γιατί στο τέλος χαμένοι θα είμαστε εμείς. Αν συμβεί κάτι, δεν θα μας αφήσουν να πάμε στην Κωνσταντινούπολη».

Πηγή: sport-fm.gr