ΕΠΟ: Φύτεψαν μια ακόμα σφαίρα στο ποδόσφαιρό μας

«Η πλήρης εξυγίανση,‎ που τόσο ενοχλεί κάποιους, θα ολοκληρωθεί», τονίζει η Ομοσπονδία


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
17:35
29/12/2017
ΕΠΟ: Φύτεψαν μια ακόμα σφαίρα στο ποδόσφαιρό μας
2
loading

Ανακοίνωση σχετικά με τη συνοδευόμενη από σφαίρα απειλητική επιστολή που εστάλη στον Βαγγέλη Γραμμένο, εξέδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Μέσω αυτής τονίζεται ότι οι υπεύθυνοι για αυτήν την ενέργεια «φύτεψαν μια ακόμα σφαίρα στο ποδόσφαιρό μας» και πως στοχεύουν «προφανώς στην επιστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου στις παλαιότερες μεθόδους και πρακτικές», όμως σημειώνεται ότι «η πλήρης εξυγίανση,‎ που τόσο ενοχλεί κάποιους, θα ολοκληρωθεί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό, απερίφραστο και ομόθυμο τρόπο την απαράδεκτη και πρωτοφανούς -ακόμα και για τους εμπνευστές της- θράσους χθεσινή προσπάθεια τρομοκράτησης του Προέδρου της κ. Β. Γραμμένου.

Οι κρυπτόμενοι πίσω από την άθλια αυτή ενέργεια, οι οποίοι με το τρόπο αυτό φύτεψαν μια ακόμα σφαίρα στο ποδόσφαιρό μας, στοχεύουν προφανώς στην επιστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου στις παλαιότερες μεθόδους και πρακτικές.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η προσφάτως εκλεγείσα Διοίκηση της ΕΠΟ δεν πτοείται, δεν εκφοβίζεται, δεν εκβιάζεται και πολύ περισσότερο δεν πρόκειται να παραιτηθεί του σχεδίου εκσυγχρονισμού και χρηστής διοίκησης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η πλήρης εξυγίανση,‎ που τόσο ενοχλεί κάποιους, θα ολοκληρωθεί».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar 2018+

    Εξυγίανση δεν έγινε ποτέ και πουθενά στην Ελλάδα. Απλά αλλάζει αφεντικό-βιτρίνα το σύστημα. Ακόμα και στην UEFA κύκλωμα δουλεύει. Επειδή θέλω έναν καλύτερο κόσμο για το παιδί μου, έπαψα να χρηματοδοτώ οτιδήποτε θεωρώ ανήθικο.

  2. avatar Ροδος ολυμπιακος πρωτο ημιχρονο 3-0. Δευτερο ημιχρονο 3-4 το δυμπερασμα δικος σας

    @ααααααααααααααααα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει