Το ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ πρόσφερε η Θύρα 7 στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, προσπαθώντας να βοηθήσει οικονομικά το σωματείο σε αυτή την δύσκολη συγκοιρία.

Όπως έγινε γνωστό από τον Ερασιτέχνη, συγκεντρώθηκε από τους οπαδούς το ποσό αυτό στα εντός έδρας παιχνίδια με ΑΕΚ και Ρούμπιν Καζάν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για πολλοστή φορά ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά των συνδέσμων της Θύρας 7 για τη συνεχιζόμενη υποστήριξη που παρέχουν στις ομάδες μας, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά. Η βοήθειά τους αυτήν την καθοριστική, για το μέλλον του Ερασιτέχνη, χρονιά είναι πραγματικά ανεκτίμητη αν συνυπολογίσουμε ότι αυτά τα χρήματα προέρχονται από το υστέρημά τους, σε δύσκολες οικονομικά συνθήκες για όλες τις ελληνικές οικογένειες. Είναι ένας επιπλέον λόγος που καταβάλλουμε όλοι μεγάλη προσπάθεια ώστε, το συντομότερο, ο Ερασιτέχνης να ξεφύγει ολοκληρωτικά από την οικονομική δίνη και να παγιωθεί ένα ασφαλές αθλητικό περιβάλλον για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές μας. Όταν φτάσουμε στο τέλος της δύσκολης αυτής διαδρομής τα περισσότερα εύσημα θα ανήκουν φυσικά στους φιλάθλους και τα μέλη μας».

Πηγή: sport-fm.gr