Λιγότερες από 48 ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναιτωλικό, σύσσωμη η ποδοσφαιρική ΑΕΚ βρέθηκε στο δείπνο που παραχώρησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Άλλωστε, από την Πέμπτη (21/12) και μετά το ματς στο Αγρίνιο, οι ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσουν την επταήμερη εορταστική άδειά τους.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, το τραπέζι αυτό ήρθε την κατάλληλη περίοδο, καθώς αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία να ξεχαστεί η πικρία που άφησε το ματς του Σαββάτου (16/12). Όπως αναφέρουν τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, το κλίμα ήταν εξαιρετικό, κάτι που φαίνεται άλλωστε και από όσα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Ίσως αυτό που είχε περισσότερη σημασία, ήταν το μήνυμα που έστειλε ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης. «Δεν απογοητευόμαστε, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας», είπε ο κ. Μελισσανίδης προς όλη την ομάδα, ενώ είχε κατ’ ιδίαν συζητήσεις σχεδόν με όλους τους παίκτες.

1820936 1820966

Επίσης, είχε τετ-α-τετ για πολλή ώρα με τον Μανόλο Χιμένεθ. Φυσικά, οι δύο άνδρες δεν περίμεναν το χριστουγεννιάτικο δείπνο της ΑΕΚ για να τα πουν, καθώς το δείπνο είχε άλλο σκοπό. Όμως, αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για κουβέντα χωρίς πίεση χρόνου και σε πιο χαλαρό περιβάλλον.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης, ο α’ αντιπρόεδρος, Μηνάς Λυσάνδρου, ο εκτελεστικός διευθυντής, Ντούσαν Μπάγεβιτς,  η αναπληρώτρια γενική διευθύντρια, Αγγελική Αρκάδη, ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της ΑΕΚ, Παντελής Νικολάου, ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Λυμπερόπουλος, ο υπεύθυνος λειτουργίας ποδοσφαιρικού τμήματος, Βασίλης Δημητριάδης και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Ανθή Παπακώστα.

1820970 1820952 1820971