Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν οι διοικήσεις των ΑΕΛ και Ηρακλή, δύο ομάδες των οποίων είχε φορέσει την φανέλα ο αδικοχαμένος Παναγιώτης Μπαχράμης.

Η ανακοίνωση της Λάρισας: «Η οικογένεια της ΑΕΛ θρηνεί από σήμερα για τον αδόκητο χαμό του Παναγιώτη Μπαχράμη. Ο εκλιπών υπήρξε ένα από τα πλέον ξεχωριστά μέλη της ομάδας μας αφήνοντας το δικό του στίγμα στη σύγχρονη ιστορία της, ως ποδοσφαιριστής με μεγάλη προσφορά και καθοριστικό ρόλο στις σύγχρονες επιτυχίες της: Από την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 2007, τη σπουδαία ευρωπαϊκή πορεία της ίδιας χρονιάς και την εκ νέου καταξίωση της ομάδας μας στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Παναγιώτης Μπαχράμης υπήρξε ποδοσφαιριστής με σπάνια ποιότητα, μα πάνω απ’ όλα άνθρωπος με σπάνιο ήθος, που κόσμησε το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά και ειδικότερο το λαρισινό την τετραετία (2004-08), κατά την οποία τίμησε αγωνιζόμενος τη βυσσινί φανέλα. Με βαθύτατη οδύνη, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ, διαβιβάζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του και με συγκίνηση του απευθύνουν το “τελευταίο αντίο”, δηλώνοντας πως θα μείνει για πάντα ζωντανός στην καρδιά και τη μνήμη όλων μας».

Η ανακοίνωση του Ηρακλή: «Σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής εκφράζει την ανείπωτη συντριβή και τη βαθύτατη οδύνη του για την αδόκητη και βαρύτατη απώλεια του παλαιού ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Παναγιώτη Μπαχράμη, ο οποίος υπηρέτησε τα “κυανόλευκα” χρώματα, αλλά και το Ελληνικό ποδόσφαιρο με συνέπεια, αυταπάρνηση και διακριτό ήθος. Τα θερμότερα συλλυπητήρια και ειλικρινείς ευχές για δύναμη και κουράγιο στους οικείους του εκλιπόντος».