Την αποθέωση από εκατοντάδες φίλους του Ολυμπιακού γνώρισαν οι Νταβίντ Φουστέρ και Ρόι Κάρολ, κατά την επίσκεψή τους στο κατάστημα «RED STORE», στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Μικροί και μεγάλοι θαυμαστές των δύο «ερυθρόλευκων» παικτών είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

«Φάνηκε σήμερα η λατρεία του κόσμου», σχολίασε ο έμπειρος τερματοφύλακας, με τον Ισπανό μέσο να χαρακτηρίζει «τελικό» το ματς της Κυριακής (19/2) κόντρα στον Πανιώνιο.

Οι πρωταγωνιστές του «διπλού» (0-1), του Ολυμπιακού στη Μόσχα κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν για τους «32» του Europa League, ο ένας για το γκολ που πέτυχε και ο άλλος για την κρίσιμη απόκρουση στο πέναλτι των Ρώσων, αποθεώθηκαν από τους εκατοντάδες φίλους των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι κατέκλυσαν πιο νωρίς -από την προβλεπόμενη ώρα (16:30)- το «RED STORE».

«Σίγουρα έκανα εντύπωση στον κόσμο. Αυτό φάνηκε σήμερα. Απλά ξέρω ότι το ποδόσφαιρο έχει τα πάνω του και τα κάτω του, δεν μένω σε αυτήν την εμφάνιση και θα προσπαθώ για το καλύτερο κάθε φορά», δήλωσε ο Ρόι Κάρολ, σε ερώτηση για το αν έχει μπει στις καρδιές των φίλων του Ολυμπιακού, ύστερα από την απόκρουση του πέναλτι στο «Λουζνίκι», ενώ για το αν πιστεύει πως θα ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο την Κυριακή: «Και αν δεν παίξω αύριο θα το νιώσω την Πέμπτη (σ.σ. στον επαναληπτικό κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν). Είναι υπέροχο να παίζεις σε αυτό το κοινό! Είμαι δυόμισι εβδομάδες στον Ολυμπιακό και πραγματικά νιώθω σαν να είμαι στην οικογένεια μου!».

Τέλος, ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας κλήθηκε να σχολιάσει για το αν έχει επηρεάσει την ομάδα του Πειραιά η νίκη στη Μόσχα ενόψει του μας κόντρα στον Πανιώνιο: «Αύριο είναι ένα διαφορετικό ματς και έτσι το αντιμετωπίζουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το ματς αυτό και όλα τα υπόλοιπα προκειμένου να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές!».

Από την πλευρά του, ο Νταβίντ Φουστέρ δήλωσε για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Πανιώνιο: «Τον Πανιώνιο θα τον αντιμετωπίσουμε όπως στον πρώτο γύρο. Είναι μία πολύ καλή ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια, όμως εμείς πρέπει να κερδίσουμε γιατί κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς και είναι στα χέρια μας η νίκη και το πρωτάθλημα».

Αναφορικά με το νικηφόρο τέρμα που σημείωσε στο «Λουζνίκι», είπε: «Όλα τα γκολ είναι σημαντικά, ωστόσο αυτό με τη Ρούμπιν είχε μεγαλύτερη σημασία από τα υπόλοιπα».

Τέλος, για το αν οι παίκτες του Ολυμπιακού επηρεάστηκαν από το δριμύ ψύχος στη Μόσχα: «Όχι δεν μας επηρέασε, εκτός από τις δύο απουσίες που έχουμε για το αυριανό παιχνίδι. Αυτό φάνηκε άλλωστε, καθώς παίξαμε πολύ καλά και πήραμε τη νίκη».

Πηγή: sport-fm.gr