Μοιάζει δεδομένο ότι με την έναρξη του νέου έτους θα υπάρχουν αρκετές ανακατατάξεις στον Ολυμπιακό. Άλλωστε, η αποστολή του σημερινού αγώνα (17:15) με αντίπαλο τον Κισσαμικό έδειξε ήδη τις προθέσεις του Τάκη Λεμονή. Εκτός από τους Εμενίκε και Μίλιτς που είναι τραυματίες και δεν θα υπολογίζοντας ούτως ή άλλως, «κόπηκαν» και οι Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ.

Αυτό σημαίνει ότι μια από τις βασικές προτεραιότητες στον Πειραιά είναι να βρεθεί μπακ-απ του Λεονάρντο Κούτρη στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς δεν γίνεται να βγει όλη η σεζόν μόνο με εκείνον στη θέση, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πλέον Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ένας από τους παίκτες που παρακολουθούν οι Πειραιώτες είναι ο 20χρονος αμυντικός της Κέρκυρας, Αντώνη Αναστασίου, ο οποίος μετά από μία γεμάτη χρονιά στη Football League με τον Αχαρναϊκό μετακόμισε στο νησί των Φαιάκων.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να τσεκάρουν με τα ίδια τους τα μάτια τον Αναστασίου, ο οποίος εναντίον τους πραγματοποίησε ντεμπούτο στη Super League, ενώ ήδη μετρά και δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.