Στη Σιόν συνεχίζει την καριέρα του από την προσεχή σεζόν ο Παϊτίμ Κασάμι. Παρά τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την ελβετική ομάδα, κάποιες από τις συνήθειες του, όπως να εκνευρίζεται σχετικά εύκολα, δεν τις έχει αλλάξει.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ήταν από όλες τις απόψεις ο πρωταγωνιστής -απ’ όλες τις πλευρές- στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Ζυρίχη. Εκτός από το ότι έφερε το ματς στα ίσα στο 82’ (1-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ), στις καθυστερήσεις είχε και ένα όχι συνηθισμένο περιστατικό με τον αντίπαλο προπονητή.

Σε φάση που η Σιόν κέρδισε πλάγιο και ο Κασάμι πήγε να το εκτελέσει γρήγορα, για να δώσει συνέχεια στο ματς, ο Ούλριχ Φόρτε προσπάθησε να κάνει καθυστερήσεις, εμποδίζοντας την άμεση επαναφορά. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος τεχνικός να πέσει με δύναμη πάνω στον πάγκο του και λίγο έλειψε να τραυματιστεί.

Πάντως, κανείς από τους δύο δεν αποβλήθηκε, παρά το γεγονός ότι η συμπεριφορά τους στη φάση δεν ήταν σε καμία περίπτωση κοντά στο «ευ αγωνίζεσθαι».

Δείτε το βίντεο: