Ο Θεοδόσιος Κυριαζής διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει ενδιαφερθεί να εμπλακεί στα διοικητικά της ΑΕΚ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά, «δεν γνωρίζω τον κ. Αδαμίδη. Δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόταση».

Ο ισχυρός άνδρας της «Praxis Energy» τόνισε πως δεν ευσταθούν τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης και επισήμανε πως η μόνη σωτηρία για τον «Δικέφαλο» είναι να υποβιβαστεί στην Δ’ Εθνική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε λίγη ώρα αναμένεται η ΠΑΕ ΑΕΚ να πάρει επίσημη θέση για το συγκεκριμένο θέμα και να εξηγήσει τι συμβαίνει. Ανεπίσημα, αναφέρουν πως έχουν συζητήσει με την εταιρεία «Praxis Energy» αλλά όχι με τον ίδιο τον Θεοδόσιο Κυριαζή και έχουν αποδεικτικά στοιχεία για τις επαφές που έχουν κάνει.

Διαβάστε τα κυριότερα αποσπάσματα απ’ όσα είπε ο Θεοδόσιος Κυριαζής στο www.novasports.gr:
«Δεν θα είχα πρόβλημα να με πάρετε τηλέφωνο, αν πράγματι ευσταθούσαν οι δηλώσεις του κ. Αδαμίδη, αλλά δεν υφίσταται κανένα θέμα. Δεν γνωρίζω τον κ. Αδαμίδη. Ο δικηγόρος μου στην Ελλάδα, επειδή μίλησα μαζί του, δεν έχει κάνει καμία επαφή, γιατί αναφέρθηκε ότι μίλησε ο δικηγόρος μου με τον κ Αδαμίδη. Δεν υπάρχει απολύτως καμία πρόταση. Το μόνο σημείο που ευσταθεί είναι ότι πράγματι, όλοι οι συνεργάτες στην Praxis είμαστε φίλαθλοι της ΑΕΚ και η μοναδική σχέση που είχα με την ΑΕΚ ήταν το 2004 που ήμουν στην κίνηση του κ. Νικολαϊδη. Από εκεί και πέρα επειδή ο Ντέμης με θεώρησε αιρετικό και η αλήθεια είναι ότι είμαι αιρετικός ΑΕΚτζής, με περιθωριοποίησε, με αποτέλεσμα εγώ να αηδίασα και να μην ξανασχολήθηκα ποτέ.

Απορώ πως κυκλοφόρησε το όνομά μου, αλλά να σας πω κάτι; Κοντός ψαλμός αλληλούια. Θα το δείτε και μέσα στις επόμενες μέρες. Θα το διαψεύσει και ο ίδιος ο κ. Αδαμίδης, γιατί απλούστατα δεν υφίσταται θέμα. Κι εγώ είμαι στεναχωρημένος για την κατάντια της ΑΕΚ και θα ήθελα να βοηθήσω και σαν όμιλος, αλλά και με άλλους επενδυτές από το εξωτερικό, φίλους, δυνατούς επιχειρηματίες, αλλά το ζητούμενο είναι το εξής. Δεν υπάρχει κανένας λογικός επιχειρηματίας, ο οποίος θα πάει στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή να βάλει στη μαύρη τρύπα, δηλαδή να πετάξει στον .υπόνομο, 20-30 εκατομμύρια ευρώ για να φέρει την ομάδα στο σημείο μηδέν και από εκεί και πέρα να αρχίσει να ξανά-επενδύει για να πάει παραπάνω. Η μόνη σωτηρία για την ΑΕΚ είναι η ομάδα να καταλήξει στην ερασιτεχνική κατηγορία να απαλλαχθεί από τα χρέη της. Αυτές οι αηδίες που γράφονται ότι είναι προς τιμήν της ΑΕΚ να εξοφλήσει τα χρέη της είναι βλακείες.

Εγώ βρίσκομαι στη Σιγκαπούρη και δεν έχω σκοπό να έρθω πριν τις καλοκαιρινές μου διακοπές, οπότε δεν υφίσταται ούτε ταξίδι ούτε τίποτα. Και με τον κ. Νοτιά ακόμα που αναφέρθηκε ότι είμαστε γείτονες στο Νιου Τζέρσεϊ, πράγματι έχω σπίτι στην Αμερική, αλλά ούτε τον κ. Νοτιά γνωρίζω προσωπικά, ούτε τον κ. Αδαμίδη γνωρίζω προσωπικά. Τον μόνο που γνωρίζω είναι ο Μελισσανίδης επειδή βρισκόμαστε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο και δεν έχω σχέση με καμία κίνηση Μελισσανίδη, είμαστε τελείως ανεξάρτητοι δηλαδή. Έχει εκείνος τις απόψεις του για την ΑΕΚ, έχω εγώ τις δικές μου απόψεις. Αλλά με όλους τους άλλους κυρίους, Αδαμίδη και Νοτιά δεν τους γνωρίζω καν, δεν έχω ποτέ βρεθεί μαζί τους».

Πηγή: sportfm.gr