Προς συμβιβασμό οδεύει ο Άρης με τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ, έτσι ώστε να αποσύρει την προσφυγή που είχε καταθέσει. Προσφυγή είχε καταθέσει και ο Μιχάλης Σηφάκης (πριν την συνάντηση του εκπροσώπου του με τη διοίκηση) καθαρά για να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα και εφόσον οι ιθύνοντες του συλλόγου φανούν συνεπείς, δεν πρόκειται να πάρει διαστάσεις η δική του περίπτωση.

Αίσιο τέλος θα έχουν απ’ ότι φαίνεται οι συζητήσεις με την πλευρά του Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ο οποίος αρχικά διεκδικούσε όλο το υπόλοιπο του συμβολαίου του (δηλαδή το ποσό των 700.000 ευρώ), με τον Άρη να αντιτείνει 200.000 ευρώ (τα δεδουλευμένα του). Ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Γιάννης Κόντης, είχε συνάντηση με τον δικηγόρο του Κροάτη, Γιάννη Λίβα στην Αθήνα και εκεί βρέθηκε -όπως όλα δείχνουν- η λύση προκειμένου να αποφευχθεί η δικαστική διαμάχη. Τα χρωστούμενα συν ένα ακόμη λογικό ποσό θα πάρει ο ποδοσφαιριστής.

Προσφυγή είχε καταθέσει και ο Μιχάλης Σηφάκης, αλλά πριν την συνάντηση του εκπροσώπου του Παύλου Τοπίδη και του προέδρου του Άρη, Θανάση Αθανασιάδη. Στόχος του να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του και όχι να μείνει ελεύθερος (το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του). Αφού, λοιπόν, η διοίκηση παρουσίασε ένα πειστικό πλάνο εξόφλησής του «τρέναρε» τις εξελίξεις και περιμένει την Τετάρτη να κατατεθεί το ποσό που συμφωνήθηκε προκειμένου να την αποσύρει.

Πηγή: sportfm.gr