Ο Σιμάο, που εξέτισε την τιμωρία του, αλλά και ο Γιόσου Σαριέγκι που ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, προστίθενται στη φαρέτρα του Ζεσουάλδο Φερέιρα εν όψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» αφήνουν στην άκρη την αγχωτική νίκη επί της Δόξας Δράμας και στρέφουν την προσοχή τους στο δεύτερο από τα τρία διαδοχικά παιχνίδια στην έδρα τους, που εφόσον είναι νικηφόρα θα τους φέρουν στην κορυφή ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού απέναντι στη Skoda Ξάνθη.

Στη σημερινή προπόνηση, όσοι έπαιξαν βασικοί στο χθεσινό ματς έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, με εξαίρεση τον Ρούντολφ Γκέργκελι και τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, που συνεχίζουν θεραπεία. Ο Ούγγρος φορ δεν υπολογίζεται ούτε για το προσεχές ματς.

Κανονικά προπονήθηκαν και πάλι οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Σωτήρης Νίνης, που προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς. Ο πρώτος δεν αργεί η ώρα που θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Πορτογάλο προπονητή, ενώ ο δεύτερος θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμη.

Πηγή: sport-fm.gr