Συμβόλαιο για δίμηνο δανεισμό φέρεται να προσέφερε η Άρσεναλ στον Τιερί Ανρί έπειτα από προσωπική εισήγηση του Αρσέν Βενγκέρ. Ο παίκτης των New York Red Bulls είναι «ελεύθερος» μέχρι τον Μάρτιο όταν και θα ξεκινήσει και πάλι το MLS και θα πρέπει να μεταβεί στην Αμερική.

Η απουσία των Ζερβίνιο και Σαμάκ τον Ιανουάριο λόγω του Κόπα Άφρικα και το πρόβλημα στο σκοράρισμα των «κανονιέρηδων» έπεισαν τον Αλσατό τεχνικό να προσφέρει συμβόλαιο έστω και δύο μηνών στο Γάλλο φορ.

Ο 34χρονος θρύλος των «κανονιέρηδων» που έγινε πρόσφατα άγαλμα στο «Έμιρεϊτς», τον τελευταίο καιρό συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας και απέδειξε με την ποιότητά του ότι θα μπορούσε εύκολα να ξαναφορέσει τα ποδοσφαιρικά του στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Αν ο Ανρί δεχτεί τότε θα προλάβει εφτά περίπου ματς πρωταθλήματος, ματς κυπέλλου και τον πρώτο αγώνα στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μίλαν. Ο φορ των 226 γκολ και 2 πρωταθλημάτων με την Άρσεναλ αποτελεί το αγαπημένο παιδί στις εξέδρες και ευελπιστεί η διοίκηση ότι θα απαλύνει απογοήτευση από την αποχώρηση των Νασρί, Φάμπρεγας και Κλισί.

Πηγή: sport-fm.gr