Τις κλήσεις του για τις αναμετρήσεις με Εσθονία και Βέλγιο στο Καραΐσκάκη, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ελλάδας, Μίχαελ Σκίμπε.

Ο Γερμανός συμπεριέλαβε και τον Κώστα Μήτρογλου στους «εκλεκτούς» του, αλλά δεν θα μπορεί να τον υπολογίζει για το πρώτο χρονικά παιχνίδι (αυτό με τους Εσθονούς), καθώς ο επιθετικός της Μπενφίκα βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας. Επίσης, στη διάθεσή του δεν θα βρίσκεται ούτε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος θα εκτίσει την τιμωρία του (έχει κάρτες).

Στις επιλογές του Σκίμπε βρίσκεται για πρώτη φορά και το όνομα του Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Από τιμωρίες επιστρέφουν οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Τζαβέλλας, Ανδρέας Σάμαρης και Παναγιώτης Ταχτσίδης, ενώ το μόνο που δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, είναι ο τρίτος τερματοφύλακας. Φαβορί δείχνει να είναι, πάντως, ο Γιάννης Ανέστης της ΑΕΚ.

asoiafj

Οι επιλογές του Σκίμπε είναι: Καρνέζης, Καπίνο, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Ρέτσος, Τοροσίδης, Σιώπης, Σταφυλίδης, Λυκογιάννης, Μανιάτης, Σάμαρης, Ζέκα, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Δώνης, Μήτρογλου, Βέλιος και Διαμαντάκος.