Μεγαλώνει η λίστα με τους μνηστήρες για τον Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο Σουηδός μέσος της ΑΕΚ βρίσκεται στο στόχαστρο και της Βαλένθια, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η εφημερίδα της περιοχής, Superdeporte.

Το συγκεκριμένο  δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Γιόχανσον αποτελεί μια πολύ καλή εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που δεν μπορέσει να προχωρήσει η μεταγραφή του Ζόφρι Κοντογκμπιά από την Ίντερ. Οι «νερατζούρι» φέρονται να ζητούν γύρω στα 30 εκατ. ευρώ για τον Γάλλο μέσο, με τις «νυχτερίδες» να μην δείχνουν διατεθειμένες να δώσουν τόσα χρήματα για έναν μόνο ποδοσφαιριστή. Αυτό είναι πιθανό να κάνει τους ανθρώπους της Βαλένθια να στραφούν σε άλλες λύσεις, όπως ο 27χρονος άσος της Ένωσης.

Για τον Γιόχανσον η Superdeporte. Αναφέρει πως  «διστάζει να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2018, διότι  στοχεύει να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από το ελληνικό». Μάλιστα, σημειώνεται πως «ο Γιόχανσον έχει πρόταση από την Τουλούζ, αλλά και από ομάδες από τη Γερμανία. Στην Ισπανία, πέρα από τη Βαλένθια, η Μάλαγα και η Σεβίλλη παρακολουθούν τις εξελίξεις για τον διεθνή ποδοσφαιριστή».